USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Директора ЛПЕ хочуть притягнути до відповідальності

24 Квітня 2014 17:43
Директора Луцького підприємства електротранспорту Анатолія Тимощука можуть притягнути до відповідальності, якщо під час сесії міськради він не представить план фінансового розвитку підприємства.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 24-го квітня.

На засідання профільної комісії директор ЛПЕ не прийшов. Утім його представнику, який був присутній під час зборів, член депутатської групи «Новий Луцьк» Рустам Дячук наголосив, що на 59-й сесії Тимощук змушений буде відповідати на чимало питань, які стосуватимуться роботи депо.

Він додав, що досі депутати не бачили плану фінансового розвитку ЛПЕ. Якщо такого не представлять, то новопризначеного Анатолія Тимощука будуть притягати до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Рустам Дячук Показати IP 24 Квітня 2014 18:19
По-перше, це єдиний керівник комунального підприємства, який до сьогодні не спромігся надати на затвердження міському голові (заступнику міського голови) фінансовий план підприємства на 2014 рік (передбачено розпорядженням Романюка). По-друге, на протязі трьох місяців з часу призначення (січень 2014 року) керівник підприємства не в змозі надати профільній депутатській комісії план виходу ЛПЕ з кризової ситуації (бізнес-план). Його попередник не зміг цього зробити на протязі семи місяців з червня 2013 року до звільнення. Мотивація першого - відсутність прогнозованих сум на 2014 рік по відшкодуванню за пільгове перевезення. В цього керівника відмовка - не можливість сформувати план у зв'язку з нестабільністю курсу долара США. Вплив на такого керівника має міський голова Романюк, який призначав його та відповідно за контрактом з директором ЛПЕ виступає "управляючий майном" громади, а отже має нести солідарну відповідальність.
лучанка до Рустам Дячук Показати IP 24 Квітня 2014 18:40
А може це єдиний керівник, який займається не бюрократичними і популістськими писульками, а роботою? Мені здається, що сьогодні не можна будувати плани і на завтра. Правильно, якщо сьогодні запчастина коштує 10000 грн, то завтра при курсі 18 грн. за 1 долар, ця ж запчастина буде коштувати 20000, а може 16000. А ви як думаєте, пан Дячук?
Рустам Дячук до лучанка Показати IP 24 Квітня 2014 19:35
Комісія вимагала від керівника план дій - кроки по покращенню фінансового стану. Щодо курсу долара то за вашою логікою в нас не повинні існувати ні Держаний бюджет, ні місцеві і "пропало всьо". Фінансові розрахунки підлягають коригуванню. Так, 30 квітня буде внесено зміни до бюджету міста і нічого.
НЕЛУЧАНИН до Рустам Дячук Показати IP 24 Квітня 2014 19:41
ЛУЧАНКА - просто профан у цих питаннях. вона лише мастак язиком потелепати
1 Показати IP 24 Квітня 2014 18:32
не "на протязі", а протягом. Встидно працівникам "ВН" дуже активно піарячи представників депутатської групи певного фонду допускати такі граматичні помилки.
Наче ВН до 1 Показати IP 24 Квітня 2014 18:47
а де в тексті слово "на протязі", чи хоча б "протягом" ? чи може це в попередньому коменті, а ? Одиничка:)
НЕЛУЧАНИН до 1 Показати IP 24 Квітня 2014 19:42
і не Встидно, а стидно, розумнику. і де ти таке слово знайшов "піарячи " ?
222 до НЕЛУЧАНИН Показати IP 24 Квітня 2014 21:13
А взагалі то, якщо по українськи то не стидно, а соромно!
Рустам Дячук до 1 Показати IP 24 Квітня 2014 19:44
Пишу самостійно. Вдячний, що вказали на помилку. Однак, слово "Встидно" мені також не знайоме. Це новий український правопис?
собак@ Показати IP 24 Квітня 2014 20:15
Депо подайте достойну людину на посаду керівника, щоб справді хтось вболівав за вашу спільну працю! За електротранспорт міста! За вашу заробітну плату. Я думаю там у вас мають бути розумні і порядні люди, які спроможні скласти той план фінансового розвитку підприємства бо ж бюрократія процвітає і ніхто вам нових тролейбусів так просто не купить.
Корінний лучанин до собак@ Показати IP 24 Квітня 2014 23:11
Ну яка людина з розумом піде на цю посаду? Там багато директорів було! І що ? Становище не покращується тому що нема фінансової підтримки від держави і найближчим часом теж не буде покращення. Тут не стільки від розуму та порядності директора все залежить. Скільки страйків було , а скільки ще попереду. Працівники безоплатно працювати не будуть , а субвенції надходять НЕРЕГУЛЯРНО- все можливостей Держбюджету. Які нові тролейбуси - тут на Армію коштів нема! ПРО ЩО МОВУ ВЕДЕТЕ?
Депо Показати IP 25 Квітня 2014 10:23
Директор в депо - весільний генерал, який тільки сидить за столом та нічого не вирішує, в т.ч. і по фінансах. Набрали "хренову кучу" заступників та начальників з "секретними" окладами. Результат їх роботи - зменьшення тролейбусів на маршрутах та, відповідно, зменшення доходів від перевезення пасажирів. А ви говорите - збільшити кількість тролейбусів №12. Звідки? З таким керівництвом - депо - повна "ж.па"!
КОРІННИЙ ЛУЧАНИН до Депо Показати IP 25 Квітня 2014 10:34
Ви справді -ДЕПО чи тільки під нього косите? Скажіть тоді, цікаво знати, як там платять за роботу , в т.ч. ремонтникам і яка заборгованість по з/п.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus