USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

До війни любив тихе полювання, тепер полює на ворогів: у Волинській бригаді тероборони служить боєць на псевдо Гриб

1 Лютого 2024 08:25
Пан Валерій на псевдо Гриб – стрілець другого відділення другого взводу другої стрілецької роти Луцького батальйону Волинської бригади тероборони.

У довоєнному житті чоловік мав два великі захоплення – риболовлю та тихе полювання. Тож ще під час перебування на Волині дивував побратимів феноменальним вмінням знаходити білі гриби – так і «приклеївся» до бійця позивний Гриб, пишуть на сторінці бригади у Фейсбуці.

До війська Валерій мобілізувався разом зі швагром Сергієм – відтоді чоловіки так і служать в одному батальйоні.

Читати ще: «Не бачила іншого виходу»: лучанка пішла у військо слідом за синами

Цікавимося у Гриба, що допомагає тривалий час витримувати дуже непрості будні війни.

«Насамперед душу зігрівають думки про рідних, про дітей. Усвідомлюєш відповідальність за їхню долю. А ще на власні очі бачиш наслідки окупації на вже звільнених територіях – і розумієш, що у нас просто немає іншого вибору, окрім як раз і назавжди вигнати орду з української землі», – каже воїн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus