USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До 1 липня держава погасить свої борги перед «Луцьктепло», – Романюк

24 Червня 2009 12:53
Ситуація із газом на Волині – непроста. Це учора, 23 червня, під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс» визнав голова ОДА Микола Романюк, – повідомляють «Волинські Новини».
 
Голова Волинської ОДА розповів: «Ситуація на Волині сьогодні непроста. Заборгованість за газ – величезна. Хочу подякувати людям, які справно платять за газ, і рівень там майже 100%. Іде розрахунок за газ майже 100% закладами бюджетної галузі. Є певні проблеми із підприємствами, які фінансуються із Держбюджету, але воно все вирівнюється. Інша ситуація склалася із підприємствами теплокомуненергетики».
 
Губернатор пояснив: «Держава взяла на себе зобов’язання профінансувати різницю в тарифах, а для цього потрібно зібрати всю інформацію, провести відповідні комісії. Все це ми зробили, всі міста подали. Понад дев’ять мільйонів, наскільки я пам’ятаю, по місту Луцьку – це компенсація із Державного бюджету. Всю цю інформацію ми подали, на жаль, воно в Києві пробуксовує. Щоб все це було доведено до логічного завершення, і була проведена ця нарада. Я думаю, що до 1 липня всі питання будуть зняті, – і що стосується компенсації різниці, і всіх інших питань, які пов’язані з розрахунками за газ».
 
«От у нас як – «Луцьктепло» платить гроші «Нафтогазу», а в нього є борги за 2008 рік. Але ця заборгованість – це саме ті кошти, яку держава обіцяла у 2008 році йому компенсувати», – навів приклад Микола Романюк.
 
За словами волинського губернатора, Тимошенко пообіцяла, що «все, що було заплачено у цьому році, воно зарахується в цей рік».
 
«Все, що було заборговано, після проведення процедури погодження відповідних протоколів, буде компенсовано, але плата повинна здійснюватися постійно, практично щоденно», – додав Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus