USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До Бандери однойменна вулиця ставиться вороже? ФОТО

3 Січня 2009 12:27
У Луцьку 1 січня в день народження Степана Бандери на вулиці, названій його іменем з\'явились десятки жовто-блакитних стрічок, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як стало відомо «Волинським Новинам», ці стрічки на вулиці Степана Бандери пов\'язали за ініціативи молодіжної організації «Національний Альянс» та луцької станиці Пласту.
Крім того, на вулиці, названій на честь Провідника ОУН, видніються наклейки ВО «Свобода» під назвою «Степан Бандера – наш Герой».
Члени молодіжок під час акції мали роздавати і класти у поштові скриньки жителів вулиці Бандери листівки з його портретом та короткою біографією.
Проте невідомо, чи мети, яку ставили організатори заходу, вдалося досягнути, адже близько півтора десятка подібних листівок просто валялися на землі, а одна навіть була розшматована біля під\'їзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Одессит Показати IP 3 Січня 2009 14:35
Сколько же будет продолжаться этот бред??? Убийцы у нас теперь герои, газ нужно продавать России, а не покупать нашей вильной. [вирізано - цензура] ющенко-вали [вирізано - цензура]!!!!!! Ты уже всех [вирізано - цензура]!!!
Лучанин Показати IP 3 Січня 2009 17:19
Одессит 100% прав!
Анонім Показати IP 3 Січня 2009 18:09
"Одессит", очевидно, потомок карателей из НКВД.
Анонім Показати IP 3 Січня 2009 18:53
поставить памятники одновременно бендере и ющенко с петлями на шее.[вирізано - політична цензура] що один що другой сыны своего народа и при том и при этом народ стонет.Лет через 10 найдется придурок который и ющенко захочет памятник поставить.Придурки стрелять надо.
дідо Показати IP 3 Січня 2009 19:29
Бандера -герой України. Слава героям!!! кому не подобається культура та цінності України- ГЕТЬ!!!....P.S. у РФ діє программа переселення на Далекий Схід,безоплатно забезпечують житлом,скористайтесь цим...
Луцкий хлопец Показати IP 3 Січня 2009 19:38
Я считаю, что Одессит верно грит. А насчёт переименования улицы я уже какк-то выражался. На кол посадить переименовывателя улиц.
Львов Показати IP 3 Січня 2009 21:50
Если народ берет себе в герои палача-бандеру, он заслуживает чтобы над ним так издевались как это делают его избранники-президенты. Поделом
Економ Показати IP 3 Січня 2009 22:22
Слава героям! (...а "НЕЛуцким хлопцам" - туди і сядьте...)
Дончанка Показати IP 3 Січня 2009 23:57
Кому он нужен,холуй немецкий?Таким же западенским холуям американским.Люди у нас не дураки,вот так и отметили 100 летие убийцы своего народа.Браво!!!!
Ой Слава героям-незасіратєлям! Показати IP 4 Січня 2009 00:22
Незламні бандеро-ющенки і безстрашні мазепо-тарасюки!!!!! Polum'iani revolutrsionery!!!!! Smilo pomremo za banderyzatsiiu Rusy!!!!!!
Русский (из Владика) Показати IP 4 Січня 2009 01:24
А мне [вирізано - цензура], что вы тут, типа "одессит" и "лучанин" затеяли. Не умеете жить в Украине и уважать украинцев - [вирізано - цензура] в Россию, воспитывать своих дочерей как проституток для китайцев. Жостко, но честно.
Серж Показати IP 4 Січня 2009 01:29
Потрібні ще вулиці Гітлера, Гімлера, Геббельса тощо, бо вони теж мріяли про Велику Україну
archi Показати IP 4 Січня 2009 01:51
это позор. А для дида - сам мотай в канаду, там таких много
Анонім Показати IP 4 Січня 2009 07:11
От таких "героев" страна скоро сдохнет совсем. Им бы только поубивать,поиздеваться... И ющ ничем не отличается- на сколько миллионов уже население Украины уменьшилось? Не считали, люби друзи- бандерята? До тех пор, пока у власти идиоты-бандеровские прихвостни, страна будет загибаться под их гнетом. Хуже мы еще не жили- разве что, когда талонами на продукты нас благодетельствовали. Скоро и до такого снова докатимся. Пошли вон, нацисты!
Луцкий хлопец Показати IP 4 Січня 2009 11:42
дідо - УМРИ, я тебя очень прошу. Если ты такой тупой то я на тебя не обижаюсь. Ты посмотри на коментарии к этой статье и к той которая была посвящена годовщине этого [вирізано - цензура]. И ты поймёшь, что Луцку ни улица, ни памятник ему ненужны. А так как я живу недалеко от улицы Суворова (подругому я её не называю и называть не собираюсь) могу тебе с увереностью сказать, что люди живущие на ней срать хотели с высокой колокольни на вашего [вирізано - цензура] "героя".
дідо Показати IP 4 Січня 2009 15:08
як би тут не бризкали жовчу деякі нацменшини, вулиця С.Бандери є і буде завжди, і штамп реєстрації у паспорті вони будуть носити...P.S.для малограмотних, Бандера пройшов Освенцім, а його брати були закатовані там.і ті ,хто виступає проти Бандерами є фактично прибічниками гітлерівського фашизму...
Реєстровий Показати IP 4 Січня 2009 15:18
Дідо, Я корінний Поляк які зараз живе в Луцьку. Це мій свідомий вибір і за ради того за Незалежну Україну готовий я порезати'ся на шматки. За це саме Твої Герої у 43 році зарезали б мене, Ляха, незалежно від моєї поваги та підтримки для цінності і култури України. ...й мою дружину Українку та дітеи також. Бачиш? Розуміє це вже богато людей - народ не тупий. Политикі ЗАВЖДИ хочуть доброго - де як коли їм це невдается. Так Гітлер та СС не е героямі в нинішні Немеччині наприклад. Україна мае чимало інших героїв щоб нимі пишатися... Злочину Геть! "Я ніколи і нікому не вшддам рідного дому..."
Анонім Показати IP 4 Січня 2009 15:18
дєда-дєда, в тебе склероз іль маразм? Бандера сидів в Заксенхаузені, в доволі неплохіх умовах
Луцкий хлопец Показати IP 4 Січня 2009 17:59
Дидо, ты даже не представляешь как мне жаль что и его не "закотовали". Искренне жаль, а ты можешь с разгона удариться головой в памятник своему герою(если его поставят), а я под него ... Угадай что сделаю?
Анонім Показати IP 5 Січня 2009 12:51
Але місце для памятника бандері - невдале((
Олександр Показати IP 5 Січня 2009 14:15
"Бандера сидів в Заксенхаузені, в доволі неплохіх умовах" - чиста правда, а я додам, що самі німці ж його звідти й випустили. Як шановні пані та панове (й особисто дідо) думають: за що ВИПУСТИЛИ - невже за антифашистську боротьбу?! Крім того, Бандера віддавав накази "мочити" оунівців-мельниківців. Це теж були національно-визвольні змагання? Про вбивства мирних учителів, фершалів, бібліотекарів та ін. я вже мовчу. Додам тільки, що й корінний поляк Реєстровий має рацію. Словом, ніякий Бандера не герой.
Анонім Показати IP 5 Січня 2009 18:58
Ми бульвашівці і мельниківці. Волинянам ката Бандеру нав"язав гаичанин Шиба. Ні бандерівцям і дивізії СС "Галичина" на Волині.
Русский из Владика Показати IP 7 Січня 2009 20:56
А мені по... . [вирізано - цензура] Путина [вирізано - цензура] к папе! Дай Бог вам всем такого героизма как в Новом Загорове. Это результат! Вестерплятте (для поляка типа "Реєстрового") - отдыхает.У меня предки людские были. Хоть по Волыни походил. многое понял. Цените, то что есть. Дураки вы все. "Бульвашівці і мельниківці". А про остальных путинских подстилок даже говорить не хочу. Хотите прочувстовать на - Дальник приежжзайте. Слава Богу счас отдыхаю от этого маразма.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus