USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Дня Незалежності у луцькому парку «наводять порядок». ФОТО

21 Серпня 2012 13:27
Лучани завершують впорядкування території Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Про це розповів радник міського голови Борис Сорока під час толоки у парку 21 серпня.

Як повідомив Сорока, санітарно-екологічний день у парку проводять згідно з розпорядженням Луцького міського голови Миколи Романюка. Він зазначив також, що це вже третя толока у парку Лесі Українки, участь в якій взяли працівники багатьох луцьких комунальних підприємств.

Тож, комунальники уже виконали великий об’єм робіт з упорядкування території парку. Зокрема, за словами Сороки, вони покосили траву, вирубали самосів, позносили сухостійні аварійні дерева та почистили меліоративні канали.

Утім, деякі роботи ще не завершили. «Ще багато не вивезли зілля, трави, самосіву. І сьогодні ми проводимо так звану зачистку», ‒ розповів радник мера.

Зі слів посадовця, до участі у толоці залучили понад 120 працівників приблизно 17 організацій. Саме вони і повинні завершити увесь комплекс робіт з «наведення порядку» на території парку.



Серед учасників толоки є представники підприємств «Парки та сквери Луцька», «Луцький ремонтний завод «Мотор», «Волинський облавтодор», «Луцькспецкомунтранс», «Ківерцівська дистанція колії», «Луцьктепло», «Луцькводоканал», МЖК, ЖЕК-3, ЖЕК-7, ЖЕК-11. З приватних же фірм представників не було.

«До цієї акції ми долучили і безробітних представників центру зайнятості. Згідно з нашим завданням, повинні забезпечити до 30 людей, які будуть згрібати, помагати грузити траву і самосів на транспорт і вивозити з території парку», ‒ додав Сорока.
«Їм поставили завдання в, першу чергу, покосити центральні, головні алеї на території парку, привести в порядок квітники на центральній алеї, прополоти, вирвати бур’ян», ‒ зазначив Сорока.


Зокрема, Сорока розповів, що сьогоднішні роботи проведуть працівники у парку з лівого боку центральної алеї, «від постаменту Лесі Українки і аж до ротонди».
Мовляв, задля того, щоб підготувати парк до проведення загальноміських заходів, які будуть проходити на День Незалежності і День міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 21 Серпня 2012 14:14
Цей Сорока ще працює? Він так загадив парк своїми чистками, що тепер в районі Чехова і Київського майдану він нагадує страшні джунглі, де живуть бомжі і наркомани. А ще недавно, до головування Шиби ми туди ходили з дітьми гуляти. Граблями по голові таких працівників.
leo Показати IP 21 Серпня 2012 14:21
цікаво ,порядок слід наводити лише перед святами ? чому не можна щоб у парку кожен день було охайно і чисто...
Лучанка до leo Показати IP 21 Серпня 2012 18:48
Чому?: Бо депутати там більше ніколи не бувають, от чому)
ува до leo Показати IP 22 Серпня 2012 01:25
Не можна. Природа не дозволяе. Колись повинно бути природньо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus