USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До «Євро-2012» тварин спалюють живцем. ФОТО

16 Вересня 2011 15:17
Влада Лисичанська, що у Луганській області, застосовує пересувні крематорії для знищення безпритульних тварин як етап підготовки до чемпіонату Євро-2012 в Україні.
За повідомленням Національного екологічного центру України, на собак та кішок полюють за допомогою спеціальної рушниці, після цього, ще живих тварин кидають у топку, де температура перевищує 900 градусів, тож вони згорають живцем. Про це розповідає ТСН.
За даними екологів, крематорій на колесах, що їздить у місті вже других рік, обійшовся у 198 тисяч гривень. Його передали на баланс комунального автотранспортного підприємства «Коммунтранс», яке займається вивозом міського сміття.
Тортури над тваринами періодично припиняються, а потім знову поновлюються, зазначають екологи.
У зв'язку з цим в інтернеті з'явилася електронна петиція із закликом «Скажи Україні, аби припинила спалювати тварин живцем», підписана «адвокатами тварин» та адресована президенту Віктору Януковичу.
Її активно розповсюджують у соцмережах небайдужі користувачі. Вже зібрано близько 13 тисяч голосів. Голосує весь світ.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
VSC Показати IP 16 Вересня 2011 15:37
Хочется посмотреть на этих уродов, которые живых собак и кошек жгут. Каким ничтожеством надо быть.
НИКОЛАЙ до VSC Показати IP 16 Вересня 2011 17:11
Так ОНИ - НИЧТОЖЕСТВО! Им все равно. Хоть людей, хоть собак.
Комітет захисту дітей Показати IP 16 Вересня 2011 15:40
Якщо не припиниться свавілля бродячих тварин, незабаром чекайте цього і у ЛУЦЬКУ!!!
VSC до Комітет захисту дітей Показати IP 16 Вересня 2011 17:25
"Свавілля" бродячих животных не заметил, но дебилизм отдельных граждан - налицо.
Є Показати IP 16 Вересня 2011 15:52
Ищите в нете Международное Общественное Движение Реалистической Зоозащиты. Очень много интересного.
Exaboto Показати IP 16 Вересня 2011 16:17
що означає "спеціальна рушниця"?? вона стріляє капсолую з снодіним? тоді чому б їх не спалювати живцем поки вони сплять??
Spaceman Показати IP 16 Вересня 2011 16:35
Боян. "Новина" напевно річної давності, якщо не старша.
Янек Показати IP 16 Вересня 2011 16:58
Спалювати живу істоту - це аморально. Якщо правильно робити, це спочатку вводити сильнодіюче снодійне. а потім ефір у серце. А далі робіть. що хочете.
Лев Показати IP 16 Вересня 2011 19:09
Уроди уроди і ще раз уроди руки з сраки повиривати вистрілити з спеціальної рушниці в ногу а потім помалу в крематорій засовувати цих уродів а того під.ра який це придумав саморучно тудаб засунув... слів немає "повбивав би"
кішка Показати IP 16 Вересня 2011 20:24
Сама непотрібна на цій планеті тварина - це людина...
Vigilante до кішка Показати IP 16 Вересня 2011 23:31
Кішка, зроби цю планету трішечки кращою - убий себе об стіну! Я бачу, тут багато зоофілів хотіло би вбивати і палити людей. Тоді чим же ви кращі за живодерів? Правду кажуть:"Защитников животных очень легко опознать по лютой, бешеной ненависти к людям."
Осінь до Vigilante Показати IP 17 Вересня 2011 18:26
А за шо любити теперішніх людей? За зради, обмани, сплєтні, ненависті, злобу до ближнього, не бажання добра, заздрість, нечесність, не розуміння того,що в когось може бути краще ніж в нього і від цього біситися і робити як ще в нас вміють всяку фігню пдкидаючи під двері та забори?Хіба не так? А що зробить тварина тобі коли ти її прирчиш та нагодуєш? НІЧОГО, ЛИШЕ ДЯКУВАТИМЕ ВСЕ СВОЄ ЖИТТЯ, А ЛЮДИ ЦЬОГО НЕ ВМІЮТЬ І НЕ ЦІНУЮТЬ,ОТОЖ БО ВЧИСЯ ЛЮБИТИ САМ СЕБЕ І БЛИЖНІХ СВОЇХ ТИ В ПЕРШУ ЧЕРГУ І ВІДЧУВАЙ РІЗНИЦЮ ТРІШКИ,бо ти мабуть не знаєш взагалі такого слова як повага, а про любов взагалі мовчу!
Лучанка Показати IP 16 Вересня 2011 20:25
Не те що уроди, а хай мене Господь простить - С.У.К.І ТАКЕ ТВОРИТИ! Я Б ЇХ ОСОБИСТО САМА СПАЛИЛА!!! ВИРОДКИ, ХАЙ ЇМ ЗА ЦЕ ЩОСЬ БУДЕ, А ЩЕ РУКА ПІДІЙМАЄТЬСЯ? Я б пальці відрубада як мінімум за таке, щоб падлюкі ходили без пальців, а з руками і їх в огонь живих і свідомих кинула, страх, яке блін Євро? Нащо воно нам? Щоб влада заробила собі ще на 55 нових лексісів та квартир в Баден-Бадені, так? МСтріляти мало, НАВОЛОЧ, НЕХАЙ В ЛУЦЬКУ ТАКЕ СПРОБУЮТЬ ТІЛЬКИ ЗРОБИТИ, МИ САМІ ЇХ СПАЛИМО,Я ГАРАНТУЮ! Одумайтеся, майье совість та повагу, це тварини, а не люди, вони не заробляють грошей і будинків не будують, а їх ви ж викиндаєте,от потім і стають бідолашки дикі, мені тварин більше шкода ніж людей, падлюки!
пастушок Показати IP 16 Вересня 2011 20:43
У нас відраза до вбивства невинних собак, але тисячі биків, корів, красенів-коней вбивається щоденно на догоду нашому шлунку.Працівники бойні підтвердять, що корови плачуть, чекаючи своєї участі і, напевно,думають чому ті,кому вони віддавали свою любов у формі молока, спокійно позбавляють їх життя. Написав образно, але не будьмо лицемірами - гамбургери не ростуть на грядці. Насильство породжує насильство, а співчуття і милосердя буде "махровим", якщо ми не зрозуміємо, що право на життя має не тільки те, що я не їм...
Лучанка до пастушок Показати IP 17 Вересня 2011 00:50
Я згідна, але їх ВБИВАЮТЬ, А НЕ ЖИВЦЕМ СПАЛЮЮТЬ!!! ВІДЧУВАЄТЕ РІЗНИЦЮ СУТТЄВУ?Живцем-це людині не побажаєш, не те,що тваринці!!! Тварини віддані, особливо, песики своїм хазяїнам, головне адекватно та правельно їх виховувати і відноситися з повагою,тоді і вам дяка буде, а не викидати,як річ не потрібну на вул.! Згідна, але всі ми для чогось на цьому світі створені...,всі, корови та свинки в тому числі, щоб ми їх споживали, але собаки та коти не створені,щоб їх живцем палили!!! Листя забороняється ЗАКОНОМ УКРАЇНИ БІЛЯ БУДИНКІВ СПАЛЮВАТИ,А ЦЕ ЖИВЕ СТВОРІННЯ,ЩЕ Й З РОТОМ ПЕРЕМОТАНИМ, свиням,курам, каченятам, коровам,телятам такого не роблять..., але і їх шкода,проте це-це НОНСЕНС,ЖОРСТОКІСТЬ ЯКА! Хай відповідають перед законом за таке!!!
Л А Д О М И Р Показати IP 16 Вересня 2011 21:44
виродки!!
АДЕКВАТ Показати IP 17 Вересня 2011 12:56
мрази!!!
пес Показати IP 17 Вересня 2011 18:35
....інваліди...треба вітамінів... або руки в топку..
Bob Marley Показати IP 15 Жовтня 2011 22:17
с...а вот етих тварей надо место собак сжыгать Уроды!!!!!
Ілона Показати IP 3 Лютого 2012 20:23
особисто я про це почула з інтернету і не можу сказати що інформація на 100% достовірна. Тварин звичайно шкода але повірте в інтернеті є відео де показують як з тварин (живих)здирають шкіру для різних шуб, навушників, безрукавок і т. д. і це дійсно страшно, особливо коли бачиш шо люди при цьому усміхаються..... Так, є і такі люди!!! Тільки важко повірити що це дійшло і до українців.
ВІКА Показати IP 17 Квітня 2012 16:21
ВИ СУКИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus