USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

До Романюка у заступники просяться по п’ять на одне місце

16 Листопада 2010 11:04
У Луцькій міській раді змінять майже усіх заступників міського голови, однак на посаді «зама» залишитися один посадовець, який працював в команді попереднього мера.

Про це 16 листопада під час прес-конференції в мерії розповів новообраний мер Микола Романюк.

Наразі, розповів міський голова, триває процес підбору нових заступників для міського голови. За деякою інформацією – це Лариса Соколовська.

Пропозиції від партій Романюк отримає 16 листопада на закритій зустрічі, про що він заявляв на першій сесії Луцькради. Однак мер зазначив, що нині на одну посаду заступника претендує по п’ять людей.

«Я ні на які поступки не буду йти. У відповідності до чинного законодавства на посаду заступників пропоную тільки я. Якщо кандидатура не буде влаштовувати мене, то я піду навіть на такі кроки, що він буде виконуючим обов’язки. Тому що хочу сформувати таку команду, яку я знаю, якій я вірю. Ту команду, яка буде професійно виконувати свої обов’язки», – висловився він.

Романюк також зазначив, що у будь-якому разі «крайнім все одно буде міський голова», а оскільки у місті є дуже багато проблем, які потрібно оперативно вирішувати, він хоче підібрати найкращих професіоналів.

Однак «на вулицю» заступників свого попередника Богдана Шиби Романюк обіцяє «не викидати»

«Я розмовляв із заступниками, і ви прекрасно розумієте, в якій вони сьогодні знаходяться ситуації. Я їм сказав, щоб не переживали, бо я в такій самій ситуації теж був. Я вам співчуваю. Єдине, що я сказав, що нікого на вулицю не викину. Я старатимусь дати всім роботу», – зазначив посадовець.

В намірах Романюка - зміна структури виконавчих органів мерії, яка, на його думку, попереднім мером була розбудована помилково.

«Структура управління буде перебудована і приведена до трьохрівневої системи управління там, де вона не є такою. Чотирьохрівнева система є помилкою», – прокоментував він.

На своїх посадах новообраний мер обіцяє лишити 30-40% начальників управлінь та департаментів, усі інші очолять нові люди.

«Департамент, управління, відділ, сектор. Поки людина це все обходить, то вона вже не хоче нічого від тої міської ради», – вважає Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Клімчукккк Показати IP 16 Листопада 2010 11:17
Його команді будуть заважати 50 креативних дебілів!!!
лучанин до Клімчукккк Показати IP 16 Листопада 2010 14:10
чому 50? я вважаю що десь дибілів половина в Батьківщині(нажаль всі в керівництві) і 90 % дибілів в Свободі. А решта нормальні тямущі, розумні люди. А Миколі Ярославовичу тільки треба триматись, щоб не піддатись на вимоги тих дибілів. Бо як тільки дасть слабину- одразу на шию сядуть і тут то цирк почнеться
луча Показати IP 16 Листопада 2010 12:22
Романюк -сильний керівник.У нього є чуття на порядних працьовитих людей.Він тих креативних д....в не боятиметься.Команду професійних чиновників Луцьк буде мати.
Льолік Показати IP 16 Листопада 2010 16:39
Просяться, тому що з такою людиною приємно працювати. І моральний клімат в колективі залежить від керівника. Не те, що Грицюк: прийде і скаже: "Що це за дурня!". Або буде примушувати молитись на свого "кумира" (жіночого роду)? Бля!.
Заноза Показати IP 17 Листопада 2010 09:11
Романюк - слабак і часто зловживає спитним, топлячи у ньому своє горе. Всі ці його заяви - намір підвищити власні ставки перед перемовинами з депутатськими фракціями. Бо насправді пан Микола тремтить, знаючи як складно буде повертати борги бізнесюкам-спонсорам, які вклали у нього великі гроші під час виборів мера
Нарколог до Заноза Показати IP 17 Листопада 2010 11:28
Абсолютная правда! Це дiйсно так, те що вiн слабак всi знають, тому й вигiдний Клiмчуку, Чернухам та iншим вайманам
Є до Нарколог Показати IP 17 Листопада 2010 12:23
...рнуха!!! Прада!!!
Толік Показати IP 17 Листопада 2010 15:38
Занозі. Ти - Пиздюк. В Романюка немає ніякого горя. Він успішний по життю, завжди мав і має по сьогодні добрі посади і зарплату, нормальну сімю. Якщо ти про його "пиятику" і "горе" почув на базарі від баби Палажки чи по "сарафанному радіо", то грош тобі ціна. Борги він нікому не повертатиме, бо його у них немає. А якщо хтось і взяв на себе фінансування його передвиборчої кампанії, то це зовсім не в борг. Ричук, не пускай заноз в мережу. Газета ж не для таких крайніх нісенітностей. Що він, з неба звалився? Почитаєш, і ніби в лайно вступив.
:() Показати IP 17 Листопада 2010 18:06
А чого Шибу в гівно мокати можна, а Романюка - ні? Яка різниця? Кожен має право на свою думку. Теж мені знайшли білого та пухнастого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus