USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

До заступника голови ОДА Волині на прийоми ходять громадами

11 Грудня 2008 09:56
Під час виїзного прийому громадян у Рожищенському та Маневицькому районах до заступника голови облдержадміністрації Святослава Кравчука не надійшло жодного звернення з особистих питань. Прохання у допомозі стосувалися винятково проблем територіальних громад обох районів, – повідомляють 11 грудня «Волинські Новини».
Зокрема, йшлося про потребу у будівництві нової котельні для Рожищенської загальноосвітньої школи №1, ремонті системи опалення, заміни теплотраси та котлів у Навізькій школі Рожищенського району. Загальна вартість реконструкції цих двох об’єктів становить понад 700 тисяч гривень.
За інформацією сайту Волинської ОДА, Святослав Кравчук дав доручення відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації внести згадані об’єкти до програми з енергозбереження та плану соціально-економічного розвитку області на 2009 рік, за умови спільного фінансування з місцевого бюджету.
Батьки та педагоги Колківської школи-ліцею порушили питання про організацію підвезення дітей з села Острови Маневицького району. З цього села у ліцеї навчається 20 школярів. Через проблеми з рейсовим транспортом діти часто змушені долати відстань у 9 кілометрів пішки.
Така ж проблема - й у школярів села Доросині. Заступник голови облдержадміністрації пообіцяв вирішити питання за рахунок асигнувань, що надійдуть із державного бюджету на фінансування програми «Шкільний автобус».
Громада села Переспа Рожищенського району клопоталася про допомогу у фінансуванні капітального ремонту будинку культури. Відповідним службам доручено скласти кошторис ремонтних робіт та найближчим часом сформувати пропозиції щодо джерел фінансування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus