USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Добре, що багато забили, але головне - виграли», - Кобахідзе

29 Листопада 2015 22:00
Грузинський легіонер «Волині» Александер Кобахідзе в матчі проти «Металурга» відзначився дублем. Після матчу Коба розповів про свої враження від поєдинку.

Про це повідомляють на офіційному сатіі ФК «Волинь».

Нагадаємо, «Волинь» розгромила «Металург» на «Авангарді» із рахунком 9:1.

- Буває у футболі і таке – 9:1. Дуже молоді хлопці в Запоріжжі, багато помилялися. А ми практично всі моменти свої використовували. Так, дуже неприємний результат для суперника. Але в них молоді хороші хлопці, в них хороше майбутнє.

- Віталій Володимирович сказав після гри із «Шахтарем», що мусите забити 10 голів. Виходить, що не виконали завдання?..

- Ну, виходить, що ні (усміхається). Але головне, що виграли. Добре, що так багато забили, але найголовніше, що взяли три очки.

- Не шкода було суто по-футбольному молодих гравців «Металурга»?

- Якраз суто по-людськи трохи шкода. Але ж ви нас також зрозумійте – ми, футболісти, виходимо грати і забивати. Німеччина ж не припинила забивати бразильцям на чемпіонаті світу? Ми робимо свою справу, виходимо і забиваємо.

- Відсьогодні ви вже тримаєте у думках гру із «Дніпром». Для багатьох футболістів «Волині» це буде дуже принциповий поєдинок?

- Ви маєте на увазі орендованих? Багато разів вже запитували про це. Але, якщо чесно, для мене особисто всі матчі важливі. Якоїсь особливої принциповості немає. Просто вийду і робитиму все, щоб досягнути позитивного результату.

ЧИТИЙТЕ ТАКОЖ: МИ ГРАЛИ ДО КІНЦЯ, ПОПРИ ПРОБЛЕМИ «МЕТАЛУРГА», - КВАРЦЯНИЙ. ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus