USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Добровольці вивезли зброю із Золотого, – поліція

27 Жовтня 2019 22:54
Заступник глави Нацполіції Вадим Троян заявляє, що ветерани-добровольці, які мали легальну зброю, вивезли її в супроводі поліції з Золотого-4.

Про це повідомляє Корреспондент з посиланням на пресслужбу МВС.

«За результатами зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським та бесідою з поліцією, ветерани-добровольці, що перебувають у Золотому-4 з легальною власною зброєю, вивезли її», – заявив Троян.

За його словами, зараз у районі підготовки до розведення військ у зоні ООС, зокрема Золоте-4 і Катеринівка, знаходиться лише група волонтерів без зброї.

«У Золотому-4 і Катеринівці працює 6 патрулів Нацполіції, а також пункт НПУ для прийому громадян. Згідно з рішенням керівництва ООС, для забезпечення громадського порядку та безпеки туди буде направлена ​​Нацгвардія. Громадяни можуть почуватися в безпеці», – додав заступник міністра.

Нагадаємо, що 26 жовтня президент України Володимир Зеленський приїхав у Золоте-4, де добровольці і ветерани виступають проти відводу українських військ і прокоментував можливість зустрічі з учасниками акцій «Ні капітуляції».

Пізніше у фейсбуці Зеленський заявив, що провів у Золотому дві доби, під час поїздки зустрічався з учителями та лікарями і дізнався про стурбованість місцевих жителів через те, що на околиці оселилася група озброєних людей. «Вирішив поспілкуватися з ними сам. Деякі розмови виявилися емоційними», – пояснив своє спілкування з добровольцями президент.

27 жовтня лідер Нацкорпусу Андрій Білецький заявив, що ветерани не підуть із Золотого-4, навіть якщо президент Володимир Зеленський вирішить їх звідти «викинути».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus