USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Доля цін на проїзд у луцьких маршутках вирішується

22 Вересня 2009 14:48
Вартість проїзду у маршрутівках і комунальному транспорті залишатиметься незмінною принаймні в найближчі 1-2 місяці. За цей час триватиме оцінка вартості перевезення для пасажирів. Про це в коментарі повідомив заступник начальника відділу транспорту та зв’язку Луцької міської ради Олександр Середа, - інформує репортер «Волинських Новин». Заступник міського голови Петро Гоцалюк на нараді з перевізниками, яка відбулася 22 вересня, запевняє, що влада буде надалі жорсткіше контролювати якість послуг перевезення, а з порушниками одразу розриватиме угоди. Зокрема, пан Гоцалюк зауважив, що деякі водії цинічно порушують правила дорожнього руху, грубіянять пасажирам, не підтримують автобуси в чистоті, ігнорують обов’язкову видачу квитків, самовільно змінюють маршрут, а певним водіям міського транспорту пан Гоцалюк порадив ретельніше вибирати вбрання. Заступник міського голови наголосив, що в міськраду дедалі частіше надходять скарги про перевезення сп’янілих пасажирів. Водії ж запевняють, що у вечірній час на більшості зупинках безкарно розпивають спиртні напої усі охочі і слідкувати за станом громадян повинна в першу чергу муніципальна міліція. До слова, сусідній Львів уже з 22 серпня 2009 року вже підвищив вартість проїзду у маршутківках до 1,75 гривні, Рівне поки що тримає стару ціну ― 1,50 гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Марта Показати IP 22 Вересня 2009 16:22
Скільки можна морочити людям голови? запровадили маршрутні таксі. і беруть плату як за таксі, а якість перевезень - як у товарних вагонах. Іноді тролейбусом швидше доїхати...
Victor Показати IP 22 Вересня 2009 18:22
Луцьк - один з найменших обласних центрів, тому ціна 1,5 грн. є виправданою, Львів значно більший, кілометраж порахуйте, а тоді ціну вирахуєте... P.S. І взагалі, у нас в місті найдорожчі таксі в Західній Україні. Ціна абсолютно невиправдана, оскільки кілометраж невеликий, а ціна "взята з неба". Я з Центру Ужгорода за місто їздив (відстань як з ДПЗ до 40 кв.), потім назад, за все заплатив 14 грн.
Андрій Калахан Показати IP 22 Вересня 2009 20:27
Як все змінюється... На одній з попередніх нарад посадовці Луцькради грубими порушниками вважали приміських перевізників. http://www.volynnews.com/news/government/6421/ Тепер розкрилися очі і щодо міських?
Андрій Калахан Показати IP 22 Вересня 2009 20:28
І технічне зауваження щодо самого тексту: муніципальної міліції у Луцьку нема.
Анонім Показати IP 24 Вересня 2009 13:42
Годспадя, та ставте вже по 2 гривні...самий раз буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus