USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Домашнє прокляття: «Старий Луцьк» поступився двома очками «Прикарпаттю». Фоторепортаж

29 Січня 2023 10:02
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» вчергове у сезоні поступився на домашньому майданчику. Цього разу лучани в драматичному матчі програли івано-франківському «Прикарпаттю-Говерлі» – 71:73.

Лесик відкрив рахунок у матчі, але лучани в наступній атаці відповіли «трьохою» Коцька. Гості почали відриватися, зокрема завдяки вдалим діям Лесика під чужим щитом. Коли у прикарпатців було +8, Володимир Журжій був вимушений брати тайм-аут. Далі у «Старого Луцька» активним був Рудаков, який заробив фол на собі та забив «трьоху». За хвилину до кінця чверті Прозапас дальнім кидком скоротив відставання до -2. Але першу чверть таки виграло «Прикарпаття» – 17:21.
Читати ще: «Старий Луцьк» не зумів врятувати домашню гру з «БІПою». Фоторепортаж

Друга чверть розпочалася з дальнього влучання Прозапаса. Проте «Говерла» не без допомоги арбітрів швидко накидала на дванадцятиочкову перевагу. До всіх проблем додалося і те, що в середині чверті травмувався капітан Володимир Коцько, над коліном якого чаклували лікарі. Невдовзі перевага гостей стала ще більшою, але дальні влучання Панфілова та Алтухова наприкінці чверті дозволили скоротити відставання до -13. Щоправда на велику перерву команди пішли за п’ятнадцятиочкової переваги «Прикарпаття» – 30:45.
На щастя, Коцько таки з’явився на майданчику в третій чверті. Десятихвилинка, до слова, розпочалася з «трьохи» Чугунова. Маленькими, однак впевненими кроками лучани скоротили відставання до -9. Але гості таки зуміли трішки збільшити перевагу перед останньою десятихвилинкою – 49:60.
Саме на четверту чверть команди залишили найцікавіше. На її старті у лучан феєрив Рудаков, який забирав підбирання під чужим щитом, захищався під своїм та забив ендван. Саме його 6 очок дозволили «Старому Луцьку» наблизитися у рахунку на відстань 5 балів. Тренерський штаб «Прикарпаття» намагався «передьоргнути» гру завдяки тайм-аутам, але це не дуже й виходило. За 4 хвилини до сирени Панфілов влучним кидком наблизив лучан на відстань 2 очок. Проте «Прикарпаття» швидко наростило перевагу до +6. Напруга зростала: за 50 секунд до сирени «Старий Луцьк» знову скоротив відставання до -3. «Говерла» у своїй атаці не забила, залишалося 27,5 секунди – лучани взяли тайм-аут, після якого гості сфолили на Коцьку. Капітан реалізував свої штрафні і скоротив відставання до 1 балу – 71:72. Прозапас швидко сфолив, а гравець «Прикарпаття» реалізував тільки один кидок з лінії. Лучани швидко взяли тайм-аут, але потрібну комбінацію реалізувати не змогли, дозволивши гостям відзахищатися та святкувати перемогу – 71:73.
Найрезультативнішим у складі лучан став Олег Рудаков, оформивши дабл-дабл (19 очок, 17 підбирань). Зауважимо, що сьогодні «Старий Луцьк» зіграє останній матч домашнього баблу з «Політехнікою-Галичиною».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
( ! ) Показати IP 29 Січня 2023 11:06
Головне, шо у грі є стабільніть - програють стабільно !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus