USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Допомоги потребує сестра загиблої в ДТП волинянки. Дівчина в реанімації

5 Травня 2014 08:16
Рідні та близькі просять допомогти сестрі загиблої в ДТП Юлії Філюшко.

«Однокласники, друзі, знайомі просять допомогти сестрі загиблої в автомобільній катастрофі Юлії Філюшко», - йдеться у повідомленні.

Так, Оля Філюшко перебуває в реанімації у важкому стані. Кошти просять перераховувати на номер картки Приватбанку 5168 7572 0670 3516 (Філюшко Євгенія Григорівна)», - закликає у соцмережах Ана Щурак.

Нагадаємо, ДТП трапилася 2 травня близько восьмої години ранку, поблизу села Підгайці, Млинівського району, що на Рівненщині. Постраждало семеро людей. Від отриманих травм двоє із них померло. Нагадаємо, водій «Mercedes-Benz» не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з «Volksvagen», за кермом якого був 24-річний волинянин.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди обидва водії, 4 пасажири з автомобіля «Volksvagen caddy» та один пасажир з автомобіля «Mercedes-Benz» каретою швидкої медичної допомоги були доставлені в реанімаційне відділення Млинівської центральної районної лікарні. Водій «Mercedes-Benz» перевозив велосипеди. Після зіткнення вони повипадали на дорогу. На жаль, 18-річна пасажирка та 26-річний пасажир автомобіля «Volksvagen caddy» через деякий час померли під час надання медичної допомоги.

Згідно з інформацією Ківерцівського районного інформаційного порталу, дівчина, яка загинула в аварії, ‒ ківерчанка, 18-річна Юлія Філюшко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Настя Показати IP 5 Травня 2014 08:43
боже спаси дівчину благаю
Василь Показати IP 5 Травня 2014 08:49
а що з Олею?
ппрорп до Василь Показати IP 6 Травня 2014 23:12
Струс мозку та обличчя пошкоджене (кислотою та маслом з мотора)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus