USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Допоможе наближати перемогу: волинським військовим передали автомобіль та екскаватор

8 Липня 2022 17:52
Для одного із волинських військових підрозділів 8 липня передали автомобіль та екскаватор. Ця техніка допоможе нашим бійцям виконувати військово-інженерні завдання та наближати перемогу.

Як повідомили у Волинській обласній раді, техніку передали за ініціативи благодійного фонду «Добра справа» та за сприяння керівництва області.

Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко та голова обласної ради Григорій Недопад також ознайомилися із роботою фонду «Добра справа» – оглянули їдальню, медпункт, складські, офісні приміщення та цехи, де працюють волонтери. Крім того, під час зустрічі обговорили подальшу співпрацю.
Сьогодні ж команда волонтерів благодійного фонду «Добра справа» спільно з військовими в обласному центрі та Луцькій громаді відвідали з подарунками та листами вдячності близько 100 родин загиблих Героїв, які з 2014 року віддали своє життя у боротьбі з агресором за незалежність України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus