USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Допоможи українській армії онлайн» – новий проект від волинських активістів

19 Травня 2015 10:29
Відтепер допомогти українській армії можна з будь-якої точки світу миттєво – онлайн. Саме такий проект «Допоможи українській армії онлайн» («Help ukrainian army on-line») запустила «Самооборона Волині». Про це йдеться на сайті організації.

Суть акції дуже проста: не виходячи з дому кожен охочий допомогти бійцям може придбати з будь-якої точки світу необхідну амуніцію із запропонованого переліку та надіслати її на адресу «Самооборони».

Опісля, коли товар надійде, його передадуть солдатам, а у розділі, присвяченому цій акції, активісти організації будуть розміщувати звіти щодо отримання та передачі закуплених товарів.

«Ми підготували список необхідної амуніції та речей для солдатів. У списку вже містяться посилання на ці речі у інтернет-маркетах, – розповідають в «Самообороні». – Ваше завдання – лише обрати ту річ, яку ви спроможні закупити, замовити її на адресу «Самооборони Волині» та оплатити товар.

До слова, для купівлі активісти обрали міжнародний інтернет-магазин, як один із найнадійніших ресурсів: з безпекою оплати та доставки, з помірними цінами та безкоштовною доставкою в Україну. Навіть доставка речей за 1$ обійдеться безкоштовно.

Водночас усі охочі можуть вибрати аналогічні товари і в інших інтернет-магазинах самостійно.

Список товарів – тут.

Інструкція щодо замовлення товарів у міжнародному інтернет-магазині.

Замовивши товар згідно інструкції, вам необхідно надіслати лист на нашу адресу [email protected], вказавши, що саме ви придбали той чи інший продукт, вказати дату покупки та трекінговий номер посилки.

Термін доставки посилок, до прикладу, з Китаю в Україну – 2-5 тижні.

Після отримання посилки, активісти організації надішлють підтвердження про отримання та фото.

Всі отримані ними товари будуть передані бійцям у різні підрозділи українських збройних сил.

Контакти: +38 050 378 24 99
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus