USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Дорогою до Рівненського полігону ледь не помер мобілізований з Волині

7 Травня 2015 10:47
Мобілізованого бійця «швидка» забрала з траси по дорозі до Рівненського полігону.

Як пише у Фейсбуці правозахисник Василь Нагорний, на полігоні хлопець міг не вижити.

З його слів, мобілізований з Ратнівщини, який проходив медкомісію в місцевому військовому комісаріаті, не погодився з висновками лікарської комісії, стверджуючи, що в нього проблеми з серцем.

Його відправили на дообстеження, проте військовий комісар настояв на своєму і відправив на військову службу. Хлопець вирушив на Рівненський полігон.

Проте до місце призначення він так і не доїхав – по дорозі йому стало зле, довелося викликати «швидку».

«Вже через декілька кілометрів застукало серце, піднявся тиск... "Швидка" його забрала з траси, а так би мали ще одну смерть на полігоні і казали б, що там погані умови, або хлопець напився.

Не соромтесь вимагати направлень на дообстеження!», - пише Василь Нагорний.

Бачу, що розпорядження Президента України про врахування помилок допущених при першій хвилі мобілізації деякі військові ...

Posted by Василь Нагорний on 6 Май 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Прокурор Показати IP 7 Травня 2015 10:52
Військового,некомпетентного комісара в тюрму ,без суда
думка Показати IP 7 Травня 2015 11:08
Мажорів на полігон, синочків начальників, і всю п...ту .Вони с..ки хлопців по селах збирають. Комісара під суд. Хамло в погонах!!!
А Показати IP 7 Травня 2015 11:39
чому комісара? в тюрму лікарів, які так обстежують, які написали в висновку "придатний до військової служби". Ніякий комісар не мобілізує попри висновок лікарської комісії, не несіть х .ні.
До А до А Показати IP 7 Травня 2015 13:20
Чому комісар, а тому що він не прийняв заяву від мобілізованого про направлення на дообстеження і вигнав його
А до До А Показати IP 7 Травня 2015 14:18
коли комісія направляє на дообстеження, то по х..ю великому дозволяє те комісар чи ні. Ідете і проходите дообстеження і ніхто нічого вам не зробить. Барани тупорилі, читайте не лише те, що пишуть "в кантактах" , законодавство теж інколи штудіююйте, повно сайтів є, де все розрожовують для особливо розумних. А коли комісія пише що "здороий і придатний" то інша річ, та навіть і в цьому випадку маєте право на альтернативне медичне обстеження пославши на х..й всіх комісарів разом взятих.
222 Показати IP 7 Травня 2015 12:44
НА СТОРОКОВУ ВЫЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ТА МОБЫЛЫЗА ЦІЮ ПОВИННІ БРАТИ ЗДОРОВИХ А НЕ ТАК ЯК ХВОРИЙ ІДЕ А З ДОВРОВИЙ ВІДКУПЛЯЄТЬСЯ РОБИТЬСЯ ХВОРИМ ХАЙ БИРУТЬ ТИХ ХТО ПОРОБИВ ДІ ТЕЙ ЩОБ НЕСЛУЖИТИ А РМІЇ І КОЛИСЬ НЕСЛУЖИЛИ. ДО ВЛАДИ ВСІХ РІВНІВ ПОВИННІ ПРИЙТИ ЯКІ МАЮТЬ ВИЩУ ОСВІТУ СЛУЖИЛИ ВІЙСЬКОВУ КАФЕДРУ МАЮТЬ БУЛИ НА ЄЖВРОМАЙДАНІ В АТО ВОЛОНТЕРИ ВОЛОДІЮТЬ ІНО ЗЕМНИМИ МОВАМИ КООМ ЮТЕРОМ ТАКІ ЯК САВЧЕНКО НАДІЯ ВІКТОРІВНА ГЕРОЙ УКРАЇНИ. НОВІ ЛЮДИ -НОВА ВЛАДА. ЛЮДИ ЗДАЮТЬ ГРОШІ НА АРМІЮ І ДОПОМАГАЮТЬ АРМІЇ А ОЛІГАРХИ НАЖИВАЮТЬСЯ І НЕСЛУЖАТЬ. НЕ ВОНИ НЕ ЇХНІ ДІТИ СЛУЖАТЬ БІДНІ І ПАТРІОТИ УКРАЇНИ. ГАНЬБА ГУНЧИКУ ВІТРУ РОМАНЮКУ КУЛИКУ ОБЛАСНОМУ ВІЙСЬКОВОМУ КОМІСАРУ. А ПАТРІОТА М СЛАВА УКРАЇНІ.
Анатоль_ до 222 Показати IP 7 Травня 2015 13:47
ми з наталею семнівною категорично з вами не згідні!
лучанин до Анатоль_ Показати IP 7 Травня 2015 16:42
грамотності навчись спочатку)
аяяй до Анатоль_ Показати IP 7 Травня 2015 17:45
Знову загострення пiшло,термiново до психiатра!
бандерiвець Показати IP 7 Травня 2015 22:01
У військкоматі щури працюють. Хворих, тих хто заплатити не може беруть. А мажори з дівками по барах гуляють. З такою продажною владою ми ворога не здолаємо. До тих пір поки до влади патріоти - націоналісти не прийдуть в країні порядку не буде. Слава Україні! Героям слава! Бандера прийде - порядок наведе!
Україна Показати IP 8 Травня 2015 10:39
Ви що , подуріли всі , чи так зара в нас в країні прийнято один щось сказав і давай повторювати за ним , при чому тут комісар? Це комісію лікарську треба гнобити а не комісара !!!!! Цей випадок це доводить!!!!!! Залиште в спокою комісара!!!!
Україна Показати IP 8 Травня 2015 10:46
Він не лікар і не може з одного вигляду зрозуміти чи хворий хлопець чи ні!!!!!!????? А брихунів які задля того щоб не йти до війська сотні і напевне за кожний день їх багато , які можуть просто прийти до комісара і сказати що він хворий!!!!!!!! Ця ситуація це справді не приємно і підлягає широкому обговоренню але не шукайте винних тих хто перший попада на думку!!!!! Бажаю батькам хлопця терпіння а хлопчині міцного здоров'я!Слава Україні!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus