USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дорогу у селі поблизу Луцька таки доремонтують

19 Травня 2016 12:22
Включити дорогу у селі Великий Омеляник до переліку об’єктів, які будуть ремонтувати протягом 2016 року, вирішили депутати облради.

Як зауважила у своєму депутатському запиті Ірина Констанкевич, до неї звернулись мешканці села Великий Омеляник, які просять облаштувати дорожнє покриття та освітлення на вулиці Набережній.

Частину робіт завершили в 2014 році, проте решту дороги (а це 700 метрів) так і не доремонтували, мотивуючи це тим, що потрібно знайти співфінансування. Відтак, Заборольська сільська рада погодилась виділити 100 тисяч гривень на ремонт. Аналогічне погодження на таку ж суму є і від Луцької РДА.

«Прошу врахувати звернення мешканців та включити село до переліку об’єктів, які будуть ремонтувати протягом 2016 року», - заявила Ірина Констанкевич.

Її запит підтримали колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus