USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дорогу треба робити там, де є гроші, – Дмитрук

12 Травня 2009 13:00
Мешканці села Павловичі Локачинського району вже сім років не можуть добитися будівництва дороги на одній із найдовших вулиць населеного пункту. На цю проблему вони скаржилися заступнику голови Волинської облдержадміністрації Василю Дмитруку під час особистого прийому громадян, – повідомляє 12 травня репортер «Волинських Новин».
 
За словами жителів села, із проблемою доведення до ладу дороги вони звертаються до облдержадміністрації уже вшосте. Розмовляли з цього приводу із народним депутатом Віктором Олійником, головою ОДА Миколою Романюком та іншими можновладцями. Проте, крім обіцянок, нічого добитися не змогли.
 
Також вони розповіли, що минулого року розпочали роботи та, витративши п’ятдесят тисяч гривень, засипали її щебенем. Потім голова райдержадміністрації заморозив будівництво, аргументувавши це тим, що дорога місцевого, а не державного значення. А коштів у сільській раді, щоб оплатити всі роботи, не вистачає. Таким чином, сьогодні вулиця Гуменюка знову опинилася у болоті. «Дорогу треба робити там, де є гроші», – відповів на це Василь Дмитрук.
 
Крім цього, він розповів, що на 2009-й Волині виділили сто мільйонів гривень лише на утримання комунальних доріг, а на капітальний ремонт – жодної копійки. Однак у цьому році прийнято рішення, що 25% коштів із транспортного збору надходитимуть до обласного бюджету, які, у свою чергу, і виділятимуть на ремонт доріг у районах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus