USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дороги Луцька - суцільний «каток». ФОТОФАКТ

8 Грудня 2016 10:59
Сильна ожеледиця, що утворилася на дорогах та тротуарах Луцька в результаті дощу при мінусовій температурі перетворила місто на суцільний каток.

Сьогоднійшній ранок став "сюрпризом" для лучан, які виходили зі своїх будинків - на дорогах і тротуарах неможливо йти.



Жахлива дорога, нічим не посипана, особливо небезпечна й для автомобілів. На вулиці Рівненській через ожеледицю у Луцьку авто в'їхало в маршрутку. ФОТО.

Окрім цього, як повідомляють очевидці, автобус АС 8803 АІ знесло з дороги в поблизу центральної зупинки в с. Зміїнець:

Фото зі сторінки спільноти Громадський транспорт Луцька Вконтакте.

Слизька дорога стала причиною низки ДТП на Волині.

Нагадаємо, у зв'язку з утворенням сильної ожеледиці на дорожньому покритті в результаті дощу та мінусовій температурі на дорогах Волині закрити рух транспортудо повної ліквідації негоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
скептик Показати IP 8 Грудня 2016 11:07
ковзани і альпіністські кігті продаються у кафе "Буратіно" по вул. Винниченка
Іван Показати IP 8 Грудня 2016 11:09
''Слава'' нашому меру.............................
Карина Показати IP 8 Грудня 2016 11:15
А що прогноз погоди навіщо для комунальників, Невже не по погоді готуються? невже не бачили що був в прогнозі дощ і ще й мороз?!!! НЕвже вранці не можна було всіх працівників Міської ради і інших органів якщо не вистачає комунальників -посипати тротуари??? Оце так готуютьсяя до зими одні балачки а тут ожеледиця і все капєц.
Лучанин Показати IP 8 Грудня 2016 11:16
Треба нашого "шановного" і "доброго" мЕРА провести по цих тротуарах і вулицях. Нехай попробує, як бути простим лучанам, а то себе тільки вихваляє і ордени собі вішає. Ганьба !!!
Денис Показати IP 8 Грудня 2016 11:29
причем тут Мер он что Бог что бы предвидить что в + вода будет замерзать падая на землю. какие-то вы странные
Ваня до Денис Показати IP 8 Грудня 2016 12:29
Валянок ти сибірський - його робота не вангувати, а боротися з наслідками негоди!
Джордж Показати IP 8 Грудня 2016 11:38
Та ви за(мучили) гнати на мера. Що - очей нема, побачити погоду. Чи хочете, щоб Микола вас,як розумово відсталих водив за ручку особисто.
денисам, джорджам та Показати IP 8 Грудня 2016 13:00
комунальні служби, якими керує вМЕР, повинні вжити заходів (посипати вулиці піщано-соляною сумішшю)
Джордж до денисам, джорджам та Показати IP 8 Грудня 2016 13:23
Доповідаю - о 7-15 проспект Соборності - машина посипачка обробила середню та праву смуги проспекту. До Миколи маю особисто ткілька суттєвих претензій, як особистих, так і громадських (тобто не є його фаном) але, на даний момент, - Романюк перший справжній Луцький мер, на відміну від минулої безликої безхребетної шобли.
Анонім до Джордж Показати IP 8 Грудня 2016 14:18
це що, пан вМЕР там на роботу їхав ? а інші хоча б центральні дороги ? а прибудинкові території ? не кажу вже про тротуари. де працівники ЖЕКів ? сплять під грубкою і зарплату 3200 чекають ?
Джордж до Анонім Показати IP 8 Грудня 2016 14:42
Слухайте, у Вас що, якісь проблеми по життю? Звідки стільки злості? Зима на дворі. Я також добирався на роботу автомобілем. Їхав акуратно - бо ожеледиця. Взуття - на широкій підошві стою впевнено. Настрій - гарний. А що Вам бракує?
Анонім до Джордж Показати IP 8 Грудня 2016 15:52
легше сказати, що заважає. так от, заважають такі як ви інфантильні губошльопи, які оправдовують злочинну бездіяльність влади.
Джордж до Анонім Показати IP 8 Грудня 2016 16:13
Інфантильний губошльоп пройшов третю хвилю і чудово знає, що потрібно цінувати, а що - пил, не вартий уваги.
Анонім до Джордж Показати IP 8 Грудня 2016 17:59
у кожного свої цінності. декого влаштовує рай у шалаші. а дехто не знає, що буває інакше. так що, шановний, дихайте своїм пилом. більшого ви мабуть не варті
Джордж до Анонім Показати IP 8 Грудня 2016 18:26
Точно у Вас є якісь проблеми. Зверніться за професійною допомогою. Дискутувати з Вами більше не збираюсь.
Джордж до Джордж Показати IP 8 Грудня 2016 18:47
А про "не варті" скажи тим хлопцям, що стоять за тебе, сцикун, в окопах і тримають "передок", щоб ти своїми кривими рученятами міг по клавіатурці шкрябати.
Анонім до Джордж Показати IP 8 Грудня 2016 19:22
а що ж ти, херой ср"ний, звалив звідти ? такі як ти владопоклонні звикли все "рєшать" тихим сапом. от ідіть і рєшайте ті проблеми в лугандонії, які ви наплодили за 25 років свого бездарного правління. і не забудь прихопити камсамольців гунчика і раманюка, які префарбувались, присмоктались до державного корита, протягом 70 років лизали у кремлівських босів і продовжуют далі лизати. така потолоч, пята колона мацковії і є головною проблемою в державі. так що стули свою гнилу пельку і човгай на роботу
Джордж до Анонім Показати IP 8 Грудня 2016 19:43
В тебе реальні проблеми з головою. Але, все-одно, це не дає тобі права ображати людей, котрі виконують свій обов"язок перед Вітчизною. Пропоную вибачитись. Можемо попросити фахівців з РЕБ визначити, хто ти такий, і запропонувати вибачитись, дивлячись в очі.
Двір посипаний піско до Джордж Показати IP 8 Грудня 2016 21:11
Джордж, не звертайте на таких уваги. Народ ніяк не зрозуміє, що він відповідає за все, що відбувається у їх країні(ну крім природних примх ), а не шукати *батька*, який приведе їх до *европи*.
Джордж до Двір посипаний піско Показати IP 9 Грудня 2016 00:02
Дякую Вам, вельмишановний Двір, за підтримку! Ображатися на ображених долею - недостойно сильних. Анонім - типовий "гомо советікус"-створіння, котре собою нічого не являє, але всі йому щось винні. ЖЕК йому ПОВИНЕН вкрутити лампочку в під"їзді (хоча сам Анонім перед тим її ж і вкрав), прибиральниця ПОВИННА прибрати на поверсі (хоч він сам перед тим там нагадив), держава теж йому щось винна, хоча він на ту державу глибоко хотів ПЛЮВАТИ. А само по собі таке чмо не здатне щось створювати, тільки нищити (лампочки, дерева, дитячі майданчики). Саме такі моральні амеби і репетували "путен пріді !", а потім приходили до нас і казали "как мі вас бандер ненавидим,шоб ві сдохли, ДАЙТЕ ЖРАТЬ!". Для приколу ми давали - і вони БРАЛИ(!), притому продовжуючи нас ненавидіти. Майбутнє Аноніма сумне - злість на оточуючий світ нагородить його а) гіпертонією б) гемороєм в) карієсом г) нестачею магнію в організмі = судоми в м"язах ну і плюс до всього - зневага оточуючих і самотність. З одного боку таких шкода, але поки вони не виздихають - Україна не розвиватиметься.
Анонім до Джордж Показати IP 9 Грудня 2016 12:00
не захлинись смердючою слиною. сам придумав, чи в комітеті камсамолу написали ? як кажуть, у кого що болить, той тим і хвалиться. памятай, губошльопе, що кожному воздастся по ділам його.
Анонім до Джордж Показати IP 8 Грудня 2016 22:17
а може вистачить спекулювати смертями загиблих хлопців, які загинули з вашої вини внаслідок вашої бездарної, а подекуди і злочинної (згадайте Іловайськ) політичної , господарської та корумпованої наскрізь економічної діяльності ? на мій погляд саме вам треба вибачатись. і цей час прийде
Двір посипаний піско Показати IP 8 Грудня 2016 16:39
Щодо непосипаних доріжок у дворах. Причому тут мер до прибудинкової території? Маєте ОСББ - всі претензії до їх керівників.
Анонім до Двір посипаний піско Показати IP 8 Грудня 2016 18:00
скрізь ОСББ ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus