USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Дороги області відремонтують лише за співфінансування з місцевих бюджетів

5 Березня 2018 10:03
Об’єкти на території Волині зможуть отримати кошти з державного чи обласного бюджетів, відповідно до різних програм розвитку, лише за умови, що вони зможуть забезпечити співфінансування з місцевого бюджету.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика 5 березня.

Він пригадав, що нещодавно було затверджено перелік об’єктів, які отримають кошти із ДФРР. Умовою включення проекту до списку була, зокрема, можливість співфінансувати його реалізацію хоча б на рівні 10 %.

«На жаль, співфінансування не скрізь є. Тому в майбутньому перш, ніж подавати заявки на отримання коштів (не тільки по ДФРР, а й за іншими програмами, – ВН) із державного чи обласного бюджетів, зважте свої сили щодо співфінансування», – звернувся до присутніх Володимир Гунчик.

Як зазначив губернатор, це стосується також і дорожніх об’єктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus