USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинським дорожникам боргують 2 мільйони заплати

8 Листопада 2014 14:45
У Волинській облдержадміністрації переконують, що до кінця року борги із зарплати працівникам волинських дорожніх служб вирішать.

Про це повідомив Володимир Гунчик під час звіту за 100 днів роботи на посаді голови ОДА вчора, 7 листопада.

З його слів, на момент його призначення на посаду, борги із зарплати перед дорожниками Волині складали майже 5 мільйонів гривень. Нині їм виплачено вже 3 мільйони, а решту сподіваються виплатити до кінця року.

Всього на кінець липня в облавтодорі кредиторська заборгованість за виконані роботи минулих років сягала 89,6 мільйона гривень. За три місяці, переконують в ОДА, кредиторську заборгованість за виконані роботи Службою автомобільних доріг області погашено в розмірі 18 мільйонів гривень. Нагадаємо, як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, дорожники скаржилися, що цього року, окрім шалених боргів перед підприємством та його працівниками, на рахунках Служби автомобільних доріг немає ні копійки.

«Відпрацьовуються усі питаня, щоб зимою ми мали мінімум питань, пов’язаних з буревіями, заметами та іншими природними явищами, які можуть вплинути на безпеку дорожнього руху», - резюмував Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Патріот Показати IP 8 Листопада 2014 20:52
а дорожники нам боргують нормальні дороги!
Оля Показати IP 9 Листопада 2014 10:34
Хай менше крадуть. Всі крадуть безбожно.Яка зарплата,вони її вкрали? Які у нас дороги? Яма на ямі.За що їм платити зарплату?Ви поцікавтеся,який найменший начальничок бідує,що працює в облавтодорі.А ніякий,живуть шикарно,квартири куюуть за що? За їх копійчану зарплату.Перевірте Горохівський район.Там пісок розвозиться по всіх селах 500 грн за машину.Особливо началника Шкліня.Це абсурд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus