USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дорожній колапс у Луцьку: ДТП і обрив тролейбусної лінії

18 Листопада 2014 11:15
Дорожньо-транспортна пригода трапилася ввечері 17 листопада по проспекту Молоді у Луцьку. Окрім того, що технічних ушкоджень зазнали дві легкові автівки, відбувся ще й обрив електролінії. Внаслідок цього проспектом зупинився рух тролейбусів.

О 20.00 в Управління ДАІ надійшло повідомлення про ДТП по проспекту Молоді у Луцьку. Приїхавши на місце пригоди, працівники державтоінспекції констатували факт зіткнення двох автівок.

Як прокоментувала Інформаційному агентству Волинські Новини інспектор УДАІ в області Інга Коваль, водій «Тойоти», виїжджаючи з прилеглої території, не надавши переваги у русі, допустив зіткнення з «Фіатом Добло». Внаслідок пригоди обидва легковики зазнали механічних ушкоджень.

Зі слів інспектора, вочевидь, коли тролейбус №15 намагався об’їхати місце пригоди, і відбувся обрив тролейбусної лінії.

Начальник дільниці контактної мережі Луцького підприємства електротранспорту Віктор Галенко пояснив, що обрив лінії відбувся через те, що електромережа у Луцьку дуже застаріла. А це - 22,5 кілометра, які потрібно терміново замінити.

«У нас на руках є державні акти перевірок, які свідчать про аварійний стан мережі. Треба замінити 22,5 кілометра лінії. На складі наразі у нас є лише 38 метрів дроту. Керівництво ЛПЕ обіцяє довезти всі необхідні матеріали. Чекаємо. Інакше подібні обриви будуть траплятися все частіше», - прокоментував Віктор Галенко.

Відключення електромережі тривало лише 13 хвилин. Працівники аварійної бригади ЛПЕ, які працювали на місці пригоди, дуже швидко відремонтували тролейбусну лінію і рух громадського транспорту відновили.

Як повідомляло ІА Волинські Новини раніше, перші цьогорічні осінні приморозки стали ймовірною причиною нічної ДТП у Луцьку 25 жовтня. Тоді, через обрив тролейбусної лінії, механічних ушкоджень зазнали дві автівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
SVV Показати IP 18 Листопада 2014 11:53
Вигоньте того "ФОТОГРАФА"
Анонім Показати IP 18 Листопада 2014 12:03
Це що, через обрив тролейбусної лінії така темрява, чи це так економлять електроенергію ?
Че Показати IP 18 Листопада 2014 12:22
На пр. Молоді так постійно економлять електроенергію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus