USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку обірвана тролейбусна лінія спричинила ДТП

25 Жовтня 2014 12:38
Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Луцьку 25 жовтня о 2 годині ночі. Після приїзду працівників Державтоінспекції стали відомі подробиці автопригоди.

Зокрема, 25-річний мешканець Тернопільської області, керуючи авто Нісан Інтерстар та 29-річний мешканець Луцька, керуючи ВАЗом 21140, скоїли наїзд на провід тролейбусної лінії, який після обриву звисав і частково лежав на дорожньому полотні. Це і призвело до механічного пошкодження двох автівок. Постраждалих у ДТП не було.

Як прокоментував дорожньо-транспортну пригоду старший інспектор УДАІ УМВС України у Волинській області Ілля Яциняк, зібрані матеріали справи скеровані інспектору ДАІ з організації дорожнього руху.

Чергова підстанції Луцького підприємства електротранспорту Катерина Анатоліївна підтвердила у коментарі Волинським Новинам факт обриву тролейбусної лінії. З її слів, причиною цього стали перші приморозки. Адже мережа електроліній надто зношена і подібні випадки трапляються, особливо в холодну пору року, часто.

За станом на 3 годину ночі 25 жовтня, як сказала чергова підстанції, тролейбусну лінію відремонтували і машини вчасно вийшли на маршрут.

Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що цієї ночі сніг накрив сім областей України. На станціях шиномонтажу нині - ажіотаж.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
))) Показати IP 25 Жовтня 2014 14:09
Чоткий таз підрівняло) Гумор звичайно - нікому не хочеться, щоб його майно нищили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus