USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Більше тисячі луцьких сімей обрали житло від «ЛДБК»*

13 Вересня 2016 09:16
Кожен із нас хоче жити в сучасному, високотехнологічному будинку. Жити у помешканні, яке створене з безпечних, екологічно чистих і довговічних матеріалів. Застосування інноваційних технологійу будівництві, насамперед, повинно приносити очевидну користь для населення у вигляді економії коштів і екологічної безпеки.

Так, наприклад, сучасне утеплення не дозволяє витрачати багато енергії на опалення. Автономна система підігріву знижує більшість витрат на оплату послуг подачі тепла. Сучасний будинок, зведений із екологічно чистих будматеріалів, не завдає шкоди навколишньому середовищу і надає господареві затишок, комфорт і незалежність.

Поєднання багаторічного досвіду та інноваційних сучасних технологій у будівництві дає можливість місцевому забудовнику ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» створювати дійсно якісне, енергоощадне та комфортне житло, яке отримує високі відзнаки не тільки на місцевому, а й на всеукраїнському рівнях. Більше тисячі луцьких сімей проживають у будинках, зведених компанією. Головним її досягненням є те, що в більшості випадків, саме клієнти рекомендують та розповідають про якісне житло від «ЛДБК» своїм друзям і партнерам.

Новий житловий комплекс «Карамель», що зводиться підприємством, із самого початку будівництва викликав небувалий інтерес серед лучан. Вже зараз майбутні квартири знаходять своїх власників, і це не дивно, адже народжується цілий район інноваційних будинків, поруч із якими – просторий парк, що стане сучасним та комфортним місцем відпочинку. Житловий квартал знаходиться у найзручнішому місці для життя, із розвиненою інфраструктурою, звідки легко і швидко можна дістатися будь-куди.
Про новий проект, як і про інші проекти компанії, що перебувають в процесі будівництва, так кортить дізнатися якомога більше цікавинок, тому люди ставлять безліч питань про майбутнє житло. Розглянемо найпопулярніші з них, які цікавлять власників майбутніх квартир, і знайдемо відповіді з начальником відділу продаж Анною Бондарчук.

– Квартири вашої компанії завжди починають купувати ще на стадії будівництва. Чому клієнти вам так довіряють?

– Ми поєднуємо в роботі багаторічний досвід із інноваційними рішеннями. А саме таке поєднання здатне забезпечити комплексний підхід до будівництва житла. Досвід означає якість, перевірену роками, а інновації – це майбутнє, що реалізується нашими працівниками вже зараз.

Крім того, «ЛДБК» – наш місцевий забудовник, що вже більше 35-ти років будує житло. Квартири цього підприємства без проблем використовуються десятками років. Вони практично не перепродаються, тому що їхні власники оцінили переваги, комфорт і найвищу якість житла від цього забудовника. Люди переконалися у його надійності, тому і довіряють, і цікавляться новими проектами.

– Сьогодні пропозицій на будівельному ринку дуже багато, як не заплутатися і зробити правильний вибір? На що найперше звернути увагу?

– Знову ж таки, найважливіше, – переконатися у надійності забудовника, поцікавитися якістю будматеріалів, що використовуються. Адже саме їхня якість формує ціну майбутньої квартири. І якщо з’являється спокуса купити квартиру за принципом «аби подешевше», то варто задуматися, чи не доведеться потім за таку економію переплатити вдвічі дорожче. Бо економія на якості житла недопустима. Це ж ваш майбутній родинний дім! І комфорт життя у ньому залежить насамперед від будматеріалів. Тому варто шукати найбільш якісний варіант, дізнаватись максимум інформації про технічні характеристики житла, про матеріали, з яких зводиться будинок, насамперед – про цеглу.

– Яка цегла найкраща для будівництва і чому? Із якої цегли будує «ЛДБК»?

– Найкраща – червона керамічна. Зроблена з натуральної глини, керамічна цегла є найнадійнішою, екологічно чистою. Цегляні будівлі, зведені з неї, міцні, теплі, а простояти можуть не одну сотню років – перевірено часом. Саме керамічна і є справжньою цеглою, відповідною ДСТУ, і саме така використовується для будівництва житлових об’єктів від цього забудовника.
А силікатна цегла не тримає тепла, не забезпечує звукоізоляції, призводить до сирості і навіть грибка. Всі її недоліки виявляються із часом, тому вкрай важливо, щоб будинок був зведений винятково із керамічної цегли. Таку використовують у будівництві заможні європейці, вона є ознакою престижу і якості.

– Усіх сьогодні хвилює питання економії на енергоносіях. Наскільки вигідними економічно є квартири згаданої компанії?

– Наше підприємство одним із перших на Волині почало впроваджувати енергозберігаючі технології, дбаючи про майбутнє мешканців квартир. У цих будинках можна заощадити близько 30% вартості енергоносіїв, оскільки вони оснащені найсучаснішими енергоощадними системами.

– Багато хто сьогодні робить ставку на панорамні вікна, розміром аж до підлоги. Що пропонує ваше підприємство?

– Величезні вікна найбільше підходять, мабуть, для країн із більш теплим кліматом. Такі вікна не мають нічого спільного із енергоощадністю. Якими б привабливими не видавались такі вікна, якими б утепленими вони не були, при таких розмірах вони будуть енергозатратними.

Також сьогодні багатьох приваблюють так звані дзеркальні вікна, однак і тут є свої нюанси. Такі вікна поглинають до 20% світла, тож темніти у квартирах із дзеркальними вікнами почне раніше, ніж на вулиці. А це означає додаткові витрати електроенергії. Ми порахували, що такі вікна не вигідні для наших клієнтів, зважаючи на досвід країн Європи, де стандартною нормою є встановлення практичних вікон компактних розмірів. Саме європейських технологій дотримуємося у виборі та встановленні сучасних, енергоефективних багатокамерних вікон.

– Автономне опалення – теж вибір сучасних людей. Які котли – найкращі для використання у квартирах?

– Сьогодні мешканці і майбутні власники квартир від нашого забудовника, можуть бути на 100% упевнені в якості зручного автономного опалення, адже у кожну квартиру встановлені котли провідної німецької фірми «Vaillant», яка має надійну репутацію на європейському ринку. Котли цього підприємства дійсно енергоощадні, невеликі і прості в експлуатації. Вони дозволяють істотно економити енергію, забезпечують відмінну тепло- і звукоізоляцію. Їх функціонування практично безшумне, а економія електрики істотна.
– Які підходи використовуєте до встановлення ліфтів?

– Встановлюємо сучасні безшумні ліфти «Otis», робота яких не порушуватиме спокою і тиші у жодній із квартир. Такі ліфти слугуватимуть надійно і не завдаватимуть клопоту в експлуатації.

– Сьогодні популярним є використання екологічно чистих будматеріалів. Чи дотримуєтеся цього правила?

– У будівництві використовуємо лише безпечні для життя і здоров’я, екологічно чисті будматеріали, із відповідними сертифікатами якості. Також будуємо в екологічно чистих зонах, віддалених від промислових районів чи заводів.

– Важливий момент – інфраструктура в районі забудови. Наскільки зручним для майбутніх мешканців є розташування житлових комплексів, які зводить забудовник?

– Вдале місце розташування – наша родзинка, адже завжди стараємося забезпечити два найважливіших нюанси. Перше – близькість до магазинів, ринків, лікарень, всіх важливих об’єктів соціального значення. І друге – будуємо так, щоб поблизу будинків розміщувалися зелені насадження, парки, сквери, аби забезпечити постійний доступ свіжого чистого повітря і можливість для комфортних прогулянок. Обираємо для будівництва найкращі місця, які захистять від надмірної метушні, і водночас забезпечують достатньо простору. Принципово не будуємо житло поруч із великими трасами, де через гул машин і загазованість просто неможливе здорове і комфортне життя.

– На вулиці Іващенка зводиться ЖК «Затишний», що незабаром буде введений в експлуатацію. Чи має він свої родзинки?

ЖК «Затишний» створений для людей, які цінують природність, екологічність і якість. Зведений цілком із червоної керамічної цегли найвищої якості, із сучасним фасадом, який не потребуватиме ремонту століттями, цей житловий комплекс вже відкрив двері для своїх жильців. Вже зараз отримуємо схвальні відгуки від нових власників відносно планування квартир, якісного оснащення, якого не потрібно буде замінювати упродовж десятиліть.
Житловий комплекс від ПрАТ «ЛДБК» має назву «Затишний», адже саме затишок і комфорт в екологічно чистому куточку Луцька він подарує своїм мешканцям.

Нині його готовність становить 98%, тож запрошуємо вас відчути усі переваги нового житла! А серед них – зручне розташування і швидкий доступ як до торгового центру «Порт-Сіті», ринку, важливих соціальних установ, так і до відпочинкової зони і парку. Поряд незабаром буде зведено нову школу. І що також важливо: у хвилині ходьби від будинку вже запущено маршрутний рейс № 33. ЖК «Затишний» – це життя в тихому і спокійному, екологічному куточку Луцька й водночас можливість легко дістатися до будь-якої частини міста.

– Але це не єдиний комплекс, який наразі будує компанія. Є ще один – ЖК «Карамель». Чому у лучан настільки посилений інтерес до нього?

– Тому що його переваги є очевидними уже зараз. Зводимо розкішний житловий квартал, що стане окрасою Луцька і сформує еталон нової якості житла. Родзинка комплексу – величезний парк площею близько 8 гектарів, який теж стане сучасним відпочинковим об’єктом, де можна буде активно проводити своє дозвілля. У ньому буде створено сквер із дитячими майданчиками, розділеними і оснащеними відповідно до різних вікових категорій. Тут буде зведено сучасний дитячий садок, спортивне поле із якісним штучним покриттям розміром 60 на 40 метрів, велосипедні доріжки, громадські туалети, майданчик для вигулу собак.
І водночас – новий житловий комплекс забезпечить близькість до найпопулярніших і найважливіших соціальних об’єктів! Адже зводиться він на перетині вулиць Конякіна і Гордіюк, неподалік знаходяться «Варшавський ринок», «Там-Там», «Глобус», «Адреналін Сіті», дві школи, кілька дитсадків, поліклініка, лікарня, РАЦС та багато інших популярних соціальних об’єктів! Автотранспортне сполучення та велика кількість громадського транспорту, що курсує неподалік, дозволяють легко потрапити у будь-яку точку міста! Життя на природі і водночас у популярному районі Луцька – що може бути кращим?

«Карамель» – це просторий житловий комплекс, до якого входитимуть 4 будинки на 700 квартир на будь-який смак. Життя у «Карамелі» забезпечить надійність, комфорт та престиж усім його мешканцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 13 Вересня 2016 22:26
Красота... якщо місто будується - значить воно розвивається. Шкода лише, що місто не розширяється по площі за рахунок прилеглих сіл...
Лучанка Показати IP 13 Вересня 2016 23:05
А я все мрію про нове житло... Ну як наважитись на новобудову і дійсно придбати якісне? Зараз тих забудовників стільки розвелось... Не хотілося б потім шукати свої гроші чи квадратні метри...
лучанка Показати IP 14 Вересня 2016 13:41
якщо не хочете шукати гроші потрібно купляти квартиру в ПАТ "Луцьксантехмонтаж № 536", все чесно.
КАТЯ Показати IP 14 Вересня 2016 14:07
В мене одно кімнатна квартира від ЛДБК. В, принципі, всім задоволена. Що пообіцяв забудовник- те виконав. Головне- вчасно. Живу більше року. Раджу.
якби до КАТЯ Показати IP 15 Вересня 2016 09:29
якби все так... РЕКЛАМА!!!
КАТЯ до якби Показати IP 15 Вересня 2016 23:21
Це не реклама. Підійдуть на Федорова і запитаєте власників. Там три будинки....Недоліки якісь будуть всюди.
До лучанка Показати IP 14 Вересня 2016 22:49
Звучить ваш допис як реклама, але, справді, складається враження, що Сантехмонтаж жодного разу не підводив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus