USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

ЛДБК: 35 років досвіду будівництва сімейного житла*

12 Серпня 2016 09:00
При купівлі квартири важливо обрати район, зручність транспортного сполучення та інфраструктурне забезпечення, і при цьому житло варто купувати у надійного забудовника.

Великий і позитивний досвід діяльності – вагомий аргумент на користь підприємства. Колектив Луцького підприємства ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» (ЛДБК) цьогоріч відзначає 35-у річницю діяльності в будівельній сфері. Так, заснований ще 1981 році як «Завод великопанельного домобудування», забудовник зводив житлові будинки ще тоді, коли на квартирах не робили бізнес. У 1998 році підприємство перейменували на ПрАТ «ЛДБК», проте основне - якість і відповідальність перед клієнтами – у підприємства залишилось, а досвіду тільки додалося.

За ці роки у компанії з’явилася певна репутація, підкріплена конкретними фактами: продуманим до дрібниць плануванням, наявністю власного заводу будматеріалів, використанням сучасних технологій у будівництві.

До слова, це - перший в Україні забудовник, який з власної ініціативи подарував квартири сім’ям загиблих героїв.

Компанію можна сміливо назвати першим забудовником у Луцьку з часів здобуття Україною незалежності. У 2002 році на вулиці Саперів у Луцьку підприємством був збудований перший житловий будинок з використанням американський енергозберігаючих технологій Драйвіт, які на сьогодні не викликають жодних нарікань з боку мешеканців.
Головне – це репутація

Головна відмінність цього підприємства від численних нових забудовників - це репутація. Підприємство є постійним членом Конфедерації будівельників України. Законність усіх проектів, десятки успішно зданих будинків та понад тисячу задоволених сімей – результати роботи працівників компанії.

Перевага підприємства також у тому, що це – луцький забудовник, який сплачує податки у міський бюджет, а тому знає потреби місцевого ринку та вимоги споживачів.

За десятки років роботи на ринку нерухомості компанія жодного разу не призупиняла свою діяльність та не змінювала місця реєстрації, що гарантує надійність інвесторам та підтверджує відповідальність забудовника перед клієнтами.

Сучасні технології у будівництві

Підприємство нині не лише здійснює будівельні послуги, а й доповнює пропозицію застосуванням провідних будівельних та енергозберігаючих технологій. Звукоізоляція, якісне утеплення, засклені балкони та лоджії, надійна електропроводка та каналізація, сучасне ліфтове обладнання та багато інших речей, продуманих до найменших дрібниць, задля комфорту та безпеки жителів.

Зазначимо, що забудовник має власний завод, на якому виготовляється значна частина будівельних матеріалів. При підприємстві також діє акредитована лабораторія, де проводяться тестування матеріалів на відповідність державним та будівельним нормам.

Доступне житло

Програма «Доступне житло» - це державна підтримка при покупці квартири у забудовника, що передбачає надання державної фінансової допомоги в обсязі 30% від вартості житла. ЛДБК є акредитованим учасником цієї програми, і - найактивнішим.

Підприємство першим почало реалізовувати квартири в рамках цієї програми на Волині.

У 2010-2013 роках в рамках реалізації державної програми «Доступне житло 70/30» в області забезпечили квартирами 114 сімей, з яких - 74 родини придбали квартири саме цього луцького забудовника.
На жаль, державна програма «Доступне житло 70/30» наразі не реалізовується.

До слова, керівник підприємства Руслан Вайман одним із перших під час зборів конфедерації будівельників озвучив ідею відродження цієї програми, зокрема державної програми забезпечення житлом бійців АТО за формулою 50/50, де 50% від ринкової вартості покриває держава, а 50% - учасники бойових дій. Як результат – відповідний законопроект уже зареєстрований на розгляд у профільному комітеті Верховної Ради України.

Озеленення територій

ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» став першим у Луцьку забудовником, який профінансував проект благоустрою парку. Таким чином, занедбаний роками парк Конякіна-Гордіюк за фінансової підтримки забудовника вже незабаром перетвориться на комфорту зону відпочинку для містян.
Підприємство готове вкласти мільйони гривень в облагородження та озеленення території. Перші результати роботи над облаштуванням парку, уже успішно реалізовуються. Наразі компанія виділила понад 150 тисяч на реалізацію цього проекту. Серед іншого, весною 2016 року компанія виділила 20 000 гривень, аби парк прибрали від основної маси сміття.


Незабаром, зі слів представників компанії, планується відкриття дитячого майданчика за віковими кітегоріями: для дошкільнят, для дітей для молодшого й середнього шкільного віку та для старшокласників.

Квартири сімям бійців АТО від забудовника – реальність

У час неоголошеної війни, яка триває в Україні, давно піднімалось питання про забезпечення власним житлом сімей захисників країни. Багато забудовників та чиновників обіцяли житло для родин бійців. Проте, навіть досі не розроблений законний механізм передачі квартир сім’ям героїв. ЛДБК першим в Україні взяв на себе обіцянку подарувати родинам загиблих бійців 10 квартир в своїх новобудовах. Це стало подією всеукраїнського масштабу, адже вперше в Україні забудовник з власної ініціативи дарує квартири сім’ям загиблих героїв.
Дві квартири вже передано у ЖК "Затишниий", що на вулиці Іващенка. Ще 8 квартир подарують у ЖК "Карамель", що будується на розі вулиць Конякіна-Гордіюк.

З Днем будівельника

Щорічно у другу неділю серпня в Україні відзначають професійне свято працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів.

ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» щиро вітає колег та партнерів з Днем будівельника.

Бажає щедрих замовлень та фінансової стабільності. Не зупинятись на досягненому, а будувати ще більше архітектурних споруд для людей та любити своє місто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Серпня 2016 10:12
А Чорнуха не тільки будує а й атошникам допомагає як квартирами та ремонтом так і через Фонд!!!! а Вайман дав в рамках держ програми 2 квартири і розповідає... хоч і на тому дякуємо бо є багато забуддовників що лише поговорити та пообіцяти...
Лучанка Показати IP 12 Серпня 2016 19:48
Вайман дав квартири безкоштовно- без усіляких програм, жодна з яких на сьогодні не працює. Можете звернутись у міськраду і вам підтвердять, або у Конфедерацію будівельників України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus