USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дотаційним районам Волині зараз живеться краще, ніж містам обласного значення

13 Серпня 2009 14:32
Найгірша ситуація з надходженнями до бюджету - в Луцьку. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів заступник начальника головного фінансового управління Іван Артисюк.
 
За словами Івана Артисюка, зараз, під час фінансової кризи, склалася парадоксальна ситуація щодо виконання бюджетів. Доходи бюджетів міст обласного значення формували в основному промислові та будівельні підприємства.
 
«То тепер, через кризу, найгірша ситуація у містах, зокрема у місті Луцьку», - зазначив посадовець. Натомість зараз краще живеться у районах Волині, які є дотаційними. Однак їх хвалити за це не варто.
 
«Так склалося традиційно, що у них промисловості не було, у них платежів, податків великих до бюджету не було. Вони жили за рахунок дотації і продовжують жити. І вони спокійніше зараз, і краще виглядають. І люди отримують заробітну плату, можливо, не більшу, але стабільніше», - розповів пан Артисюк.
 
За січень-липень міський бюджет Луцька недоотримав власних надходжень обсягом 13,3 мільйона гривень. «Це достатньо серйозні цифри», - зазначив пан Артисюк. Недоотримали запланованих коштів також бюджети Луцького району (1 мільйон гривень) та Володимира (650 тисяч гривень). Решта районів та міст виконують призначення щодо надходжень до бюджетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus