USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Довгоочікуване свято відгуляли в Іванівці

25 Липня 2018 10:09
У селі Іванівка вперше за багато років гучно відзначили День села. Привітати жителів та вручити пам’ятні подарунки прибули голова Іваничівської ОТГ Федір Войтюк, депутат Іваничівської районної ради від УКРОПу Сергій Недбайло та голова фракції «УКРОП» у Іваничівській селищній раді Наталія Мазурок.

Село Іванівка розташоване на півдні Волинської області та є найменшим у Іваничівському районі. Попри географічну віддаленість та малу кількість жителів, а їх у Іванівці близько 400, громада не втрачає ентузіазму, генеруючи усе нові ідеї для розвитку населеного пункту. Із належною відповідальністю підійшли місцеві жителі і до організації урочистостей з нагоди Дня села, адже святкують вперше за багато років, повідомляє прес-служба УКРОПу.
«Усі ми живемо у надзвичайно важкий час, і, мабуть, найголовніше у дні поневірянь та боротьби, тривоги та сподівань – вірити у краще майбутнє, єднатися у таких, здавалося б, маленьких радощах. Надзвичайно приємно, що жителі такого маленького віддаленого села наполегливо працюють для його добробуту та процвітання. Твердження про те, що успіх чекає лише на ті громади, які готові працювати, ви підтвердили реальними справами», – зазначив Сергій Недбайло.

У свято села найактивніші жителі отримали подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», а місцева волейбольна команда – нового м’яча та форму. У час, коли дорослих нагороджували за активність, дітлахів, яких на святі було чимало, розважали аніматори.
«Хочеться, щоб це свято запам’яталося, залишилося у пам’яті приємним спомином, адже із таких миттєвостей і складається наше життя, – зазначила Наталія Мазурок. – Вірю, що лише так, налаштовуючись на позитивний результат та невтомно працюючи, можна змінити і своє життя, і життя громади».

Нагадаємо, що восени минулого року село Іванівка увійшло до складу Іваничівської ОТГ. Місцеві жителі в один голос зазначають: неповний рік у ОТГ змінив село. Зокрема, уже вдалося прокласти нове дорожнє покриття, встановити вуличне освітлення, замінити частину вікон у школі на енергоощадні. Що стосується планів на майбутнє, то їх незліченна кількість. Жителі села сподіваються, що разом із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» та депутатами-укропівцями вдасться втілити усе задумане.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus