USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Довірливу волинянку ошукали псевдопрацівники банку

2 Травня 2015 22:20
Жінка позбулася грошей, назвавши псевдопрацівникам банку реквізити своєї кредитної картки. Про це повідомляє прес-служба МВС України у Волинській області.

До ратнівського райвідділу міліції зі заявою звернулася 38-річна мешканка селища Ратне. Жінка повідомила: їй на мобільний зателефонувала працівниця банку і попросила назвати реквізити кредитної картки, аби встановити надійний захист рахунку. Повідомивши необхідну інформацію, жінка втратила із рахунку три тисячі гривень.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення особи, яка ошукала волинянку.

Шановні громадяни! Ніколи нікому не повідомляйте реквізити своїх банківських карток, а тим паче коди доступу до них. Так ви не дасте пройдисвітам жодного шансу збагатитися за ваш рахунок! Будьте пильними і обережними!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 2 Травня 2015 23:37
Дід приїхав із села, ходить по столиці. Має гроші - не мина жодної крамниці. Попросив він: - Покажіть кухлик той, що з краю.- Продавщиця: - Что? Чево? Я нє панімаю. Кухлик люба покажіть, той, що з боку смужка. - Да какой же кухлік здесь, єслі ето кружка.- Дід у руки кухлик взяв і нахмурив брови: - На Вкраїні живете й не знаєте мови.- Продавщиця теж була гостра та бідова. - У меня єсть свой язик, ні к чему мне мова.- І сказав їй мудрий дід: - Цим пишатися не слід, Бо якраз така біда в моєї корови: Має, бідна, язика і не знає мови.
не пацик до Анонім Показати IP 3 Травня 2015 13:52
гарна гумореска- ! хто автор ? здаеться я вже це чув притому в радянські часи по телевізору
полішук Показати IP 3 Травня 2015 14:45
https://www.youtube.com/watch?t=17&v=a9AUE9lHMdM

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus