USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У ДП «Волиньвугілля» визначили нового гендиректора

6 Серпня 2015 23:42
Генеральним директором ДП «Волиньвугілля» буде Федір Богдан. Про це інформує Буг.

3-го липня у ДП «Волиньвугілля» розпочався конкурс на визначення нового гендиректора.

За підтримки міської та обласної влади конкурс на заміщення посади виграв Федір Богдан. Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України у Нововолинську Сергій Демченк під час конференції незалежних профспілок міста 6-го серпня.

Відомо також, що одним із членів комісії конкурсу був голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що колектив однієї з волинських шахт незадоволений виконувачем обов’язків генерального директора ДП «Волиньвугілля» Федором Богданом. Гірники готові навіть збирати підписи, аби його зняли з посади. Натомість голова облдержадміністрації Володимир Гунчик на ці заяви реагує критично, мовляв, кадрове рішення він готовий приймати лише після закінчення іспитового терміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 7 Серпня 2015 10:54
Вельмишановному пану Богдану від мене особисто та від пані Наталки Семенівни-низький доземний уклін та теплі побажання усіляких гараздів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus