USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Профспілка шахтарів виступає проти керівника «Волиньвугілля»

21 Січня 2016 17:01
Профспілка «Захист праці» шахти «Бужанська», яку очолює Віктор Смарш, виступає за звільнення з посади директора ДП «Волиньвугілля» Федора Богдана через його бездіяльність, - інформує БУГ.

Нововолинські гірники мають низку претензій до генерального директора державного підприємства.

Нагадаємо, що 3-го липня 2015 року у ДП «Волиньвугілля» відбувся конкурс на визначення нового гендиректора. За підтримки міської та обласної влад конкурс на заміщення посади виграв Федір Богдан.

На посаду Федора Богдана керівництву облдержадміністрації порекомендувало Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, звернувшись з листом, в якому висловило прохання погодити його призначення.

Шахтарі вважають, що гендиректор не справляється зі своїми обов’язками, а як альтернативний варіант розглядають кандидатуру колишнього директора «Бужанської» Михайла Борсука.

Як стверджують представники профспілки, у Борсука значний досвід роботи на керівних посадах, рівень фахової і професійної підготовки та ділові якості. І на їхню думку, ДП «Волиньвугілля» має працювати саме під його керівництвом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 21 Січня 2016 17:08
Я в шоці, брати мої!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus