USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДП «Волиньвугілля» призначили тимчасового керівника. ОНОВЛЕНО

4 Березня 2016 16:00
4-го березня у ДП “Волиньвугілля” шахтарям представили нового гендиректора держпідприємства – Валентина Кисельова, - інформує БУГ.

Керівник вугільного департаменту Олександр Крук прибув на ДП з метою представлення нового генерального директора. Він зачитав наказ від 2-го березня 2016 року про призначення виконувачем обов’язків гендиректора ДП “Волиньвугілля” Валентина Кисельова на період до призначення керівника цього підприємства в установленому порядку.

Завдання, які ставить Міненерговугілля перед Кисельовим: протягом півтора тижня підготувати виробничу програму збалансованої роботи ДП “Волиньвугілля”, шахт №9 “Нововолинська” та “Бужанська” на 2016 рік з планом графіку монтажу лав, поставки обладнення та фінансування. Керівництву ДП “Волиньвугілля” та шахт забезпечити підняття складів та відвантаження вугілля в щодобовій нормі не менше 25 вагонів на добу.

“Інше буде вважатися за саботаж діяльності держпідприємства. Кажу це зі всією відповідальністю”, – виразився Олександр Крук.

Шахтарі запитували у Крука, на якій копальні збираються заряджати лави, адже про цей процес йдеться ще з минулого року. Лідери профспілок шахт №1 та №9 ставили свої запитання, які перейшли в гостру дискусію.

Новопризначений генерал подякував гірникам за “кредит довіри”.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, волинські шахтарі проти того, щоб генеральним директором «Волиньвугілля» призначили Валентина Кисельова. Гірники готові їхати до Києва на зустріч із міністром енергетики та вугільної промисловості Володимиром Демчишиним.

“У мене короткий час, за який я повинен довести свою спроможність задекларувати рішення цих питань, напрацювати максимум активів для того, щоб закрити питання по зарплаті і забезпечити майбутню програму. А всі інші стратегічні речі потребують більш детального вивчення. Я за свої слова відповідаю”, – відзначив Валентин Кисельов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль Показати IP 4 Березня 2016 20:14
Це шок для людей
Тарас Чурило Показати IP 5 Березня 2016 00:44
Засланий козачок довго там не протримається...
Ірина Таран Показати IP 5 Березня 2016 00:46
А чому не призначити місцевого шазтаря, який живе проблемами шахти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus