USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юрист «Волиньвугілля» виграв суд у свого керівництва

15 Травня 2015 18:29
Апеляційний суд Волинської області поновив на роботі Віктора Порплицю - начальника юридичного відділу ДП «Волиньвугілля». Юрист судився зі своїм начальством - і виграв, - повідомляє Нововолинськ Діловий.

Нагадаємо, посаду Порплиці скоротили 17 вересня 2014 року. Натомість прийняли на роботу екс-прокурора Іваничівського району Людмилу Герасимчук. Вочевидь, саме вона й готувала заперечення до позову Порплиці.

У Нововолинському міському суді Віктор Зіновійович правди не дошукався. Суддя Анатолій Свередюк йому в задоволенні позовних вимог відмовив.

А от Апеляційний суд узяв до уваги аргументи правника й ухвалив негайно поновити його на посаді начальника юридичного відділу ДП «Волиньвугілля» з 17 вересня 2014 року.

У разі невиконання рішення для керівництва ДП «Волиньвугілля» наступає спочатку адміністративна, а тоді й кримінальна відповідальність.

Також держпідприємство має сплатити Порплиці 500 гривень компенсації за моральну шкоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ольга вікторівна Показати IP 15 Травня 2015 23:21
Справедливість врешті перемогла! Вітаємо пана Віктора з принциповою перемогою. Віктора Порплицю незаконно звільнив Гарбузюк, бо він був проти корупційних схем на Волиньвугіллі. Проти теперішнього керівництва порушено декілька кримінальних справ. Гарбузюку та Зіні Буткевич-не допомогла колишня іваничівська прокурорша, яку взяли на велику зарплатню.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus