USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

ДП «Волиньвугілля» реорганізують

3 Жовтня 2016 10:25
Новий генеральний директор ДП «Волиньвугілля» може одночасно стати очільником Нововолинської шахти №10. Щодо розвитку шахти, то планують розробку інвестиційного проекту та створення на її основі приватно-державного партнерства.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 3 жовтня.

Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, під час зустрічі з міністром енергетики узгодили план дій щодо виконувача обов’язків гендиректора ДП «Волиньвугілля». Так, планують, що до 10-11 жовтня виконувач обов’язків керівника підприємства ознайомиться зі станом справ та підготує доповідну записку як передумову до плану дій – програми, яку розроблять протягом жовтня та узгодять у мерії Нововолинська та ОДА, і винесуть на розгляд колегії Міненергетики. За погодженням з міністром ухвалили рішення про можливу реорганізацію структури і штатного розпису ДП «Волиньвугілля» в цілому. Так, гендиректор може одночасно очолити шахту №10. Зміни у штатному розписі підприємства полягатимуть в тому, що всі директори шахт будуть заступниками гендиректора. Таким чином, посади заступників гендиректора передбачатимуть тепер конкретні обов'язки з керування підрозділами (шахтами).

Стратегічним завданням на 2017 рік, зі слів посадовця, є інвестиційний проект по шахті №10, який передбачатиме не фінансування з держбюджету, а залучення інвестиційних коштів і створення приватно-державного партнерства. Йдеться про створення теплоенергоцентралі на основі шахти, реалізацію та переробку вугілля на експорт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 3 Жовтня 2016 10:54
Реорганізують це по нашому ліквідують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus