USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Друге життя ротонді у центральному парку Луцька можуть дати цьогоріч

4 Березня 2016 10:08
Ротонду, що у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, пропонують використовувати для заходів громадських організацій та підрозділів міськради.

Про це йшлося під час дня депутата на тему «Ознайомлення з роботою КП «Луцький зоопарк» вчора, 3 березня.

Ротонда є важливим соціальним об’єктом, тож може використовуватися як альтернатива літній сцені у центрі міста. Капітальна споруда не перебуває в аварійному стані, тому фінансування вимагає лише проведення електрики, облаштування сцени та глядацьких місць. Як зауважив заступник міського голови Юрій Моклиця, досі жоден з орендарів та громадських активістів, які планували навести лад з ротондою, нічого зробити не змогли.

Посадовець розповів, що пропонуватиме, щоб ротонда надалі лишалася у комунальній власності, а програму її діяльності наповнювали громадські організації та відповідні структурні підрозділи міськради. Відновити роботу ротонди хочуть вже цьогоріч.

Своєю чергою, депутати міськради висловлювали пропозиції щодо використання ротонди для проведення семінарів та інших заходів, пов’язаних із Луцьким зоопарком, адже вона розташована відносно неподалік від нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хлоп Показати IP 4 Березня 2016 12:06
А що, Бандерштат там не можна проводити? Щось дійсно корисне Гузь зробив би хоч раз...
полішук Показати IP 5 Березня 2016 10:01
ото моклиця керує -не забаром весь парк роздасть "інвесторам" під парковки і бухалівки! ай моклиця ай да мо-ло-дець!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus