USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дружній всеукраїнський бойкот: штрих-код «46» відлякує покупців

2 Квітня 2014 08:30
В Україні бойкотують російські товари. Люди в магазинах перестають купувати продукти з країни, а штрих-код "46" фактично відлякує покупців, які не хочуть підтримувати виробників країни-агресора.

"Всім російським продуктам я легко знайшла альтернативу. Підтримувати бойкот стала з початку агресії Росії. Думаю, як тільки ця антиукраїнська політика припиниться, я знову почну користуватися товарами РФ. Адже проти самих росіян я нічого не маю, але зараз бойкот - це реальна можливість підтримати наших", - пояснила в коментарі киянка Наталя.

Експерти кажуть, що українцям доведеться не просто – багато товарів з Росії не мають хорошої української альтернативи.

"В Україні є товари тільки російського виробництва, які не мають хорошої альтернативи серед вітчизняних. Це ікра, морожена риба, багато консерв, компоненти для електронної промисловості (автоматика, трансформатори). Але їх можна замінити європейськими", - розповів економіст Олександр Охріменко.

Продавці в магазинах розповідають, що українці приходять і постійно розпитують, які товари російські, щоб їх не купувати.

"Підходять люди, запитують, як визначити товар з РФ. Ми радимо дивитися по штрих-коду: перші дві цифри на російських товарах - 46", - розповіла консультант одного зі столичних магазинів. Перестали показувати навіть російське кіно. На нього різко впав попит серед українців. Кінотеатри відмовляються від показів.

"Ми не бачимо сенсу показувати ці фільми: попит на них серед глядачів катастрофічно впав", - розповіли в кінотеатрі.

Нагадаємо, що російські виробники маскують штрих-коди на своїх товарах, щоб надурити українців. За два тижні обсяги продажу російських товарів в Україні впали на 40%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Lex Показати IP 2 Квітня 2014 08:47
Ведь против самих россиян я ничего не имею, но сейчас бойкот - это реальная возможность поддержать наших " -- Какая глупось. Путин это Россия. Путина потдерживает 80% населения. Так что не нужно врать про ничего не имею против россиян. Мы вот лично имеем против таких как вы.
Ок Показати IP 2 Квітня 2014 09:05
Нет в этом мире мельче, сволочнее и хамовитее особи, чем кацап. Рождённый в нацистской стране, вскормленный пропагандой нацизма, - этот ублюдок никогда не станет Человеком. У его страны нет друзей - либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, унижать и убивать. И за сохранение этого статуса Рассеей рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни собственного народа. Воистину: кацапы -звери. Лютые, кровожадные, но... смертные". - А. Солженицин
РОМАН-Ок Показати IP 2 Квітня 2014 09:23
Я можу навести десятки цитат того ж Солженіцина ,який звеличує росіян та Росію,Російську імперію . .Всі його романи-=Красное колесо=,=Август 14=,= Двести лет вместе= та інші просякнуті духом звеличення Росії та нищівної критики революціонерів різного штибу,як підривних ,деструктивних,руйнівних елементів.На його переконання революції несуть лише хаос,смуту та руїну.Раджу доморощеним революціонерам прислухатись до цих слів Солженіцина.
Ок до РОМАН-Ок Показати IP 2 Квітня 2014 09:39
Я навів цю цитату тому, що повністю з нею згідний.
Igor Показати IP 2 Квітня 2014 09:49
Я теж не купую товар з рашкі
я Показати IP 2 Квітня 2014 09:57
просимо відповідні органи перевірити заклади торгівлі бо є випадки, що на європейські аналоги піднімають ціни
Луцьк Показати IP 2 Квітня 2014 09:58
А я купую просто якісні товари, навіть не дивлюсь на штрихкод, бо про моє здоров'я ці революціонери-горлопани звичайно не будуть турбуватись. Цей бойкот відображає всю тупість громадян.
НЕЛУЧАНИН до Луцьк Показати IP 2 Квітня 2014 10:19
коментар було видалено
гуща до Луцьк Показати IP 2 Квітня 2014 10:53
Правильно, бережи здоров'я. дасть бог кацапи - нащадки самоїдів тебе на м'ясо уб'ють. А мене просто закопають, бо я не їм кацапське.
народна Довіра Показати IP 2 Квітня 2014 11:46
А как же три миллиона украинцев которіе работают в России ?! Они тоже поддерживают єкономику окупантов ?! Пусть возвращаються в Украину - Яценюк и Ярош обеспечат им робочие места и достойную зарплату !
НЕЛУЧАНИН до народна Довіра Показати IP 2 Квітня 2014 15:17
ні, вони забирають в кацапів гроші, щоб їм менше дісталось
луцьк Показати IP 2 Квітня 2014 14:17
Підтримую попереднього користувача. Хай всі українці-заробітчане їдуть додому. Хай в бідності, але на рідній землі. Треба тут піднімати економіку, а не через екран телевізора.
НЕЛУЧАНИН до луцьк Показати IP 2 Квітня 2014 15:19
так ти ж піднімаєш, цілодобово клацаючи по клаві

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus