USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дружина кинула, хата згоріла: що відомо про чоловіка, який спалив себе в авто під Луцьком

3 Червня 2021 12:27
У селі під Луцьком автомобіль Fiat перетворився у справжній крематорій. Там живцем згорів місцевий мешканець. Машину знайшли вранці 1 червня у прибережних чагарниках річки Стир. Поліція висуває версію, що це був самопідпал.

Кадри тліючого авто очевидці виклали у соціальні мережі. Спалений автомобіль виявили напередодні. Згодом з’явилась більш шокуюча інформація: поліція знайшла в автівці обгорілі кістки.

Читайте більше: Зачинився в машині і підпалив себе: поблизу Луцька чоловік вчинив самогубство

Все трапилось поблизу села Княгининок Луцького району. Подалі від будівель і допитливих очей. Обгоріле авто тут і досі.
За попередньою інформацією, в цьому авто згорів місцевий житель.

Тутешній офіцер громади Денис Суринович – небагатослівний.

«Я не можу нічого коментувати. Я на місце події не виїжджав. …це є інші працівники, слідчо-оперативна група», – каже він.

З місцевих про деталі трагедії ніхто нічого не знає.

Те, що всередині згорілого автомобіля був труп – повідомили самі поліцейські. Кажуть, це самогубство. Мовляв, чоловік сам зачинився в автівці і підпалив себе.

«Попередньо встановлено, що чоловік, сидячи в автомобілі, самостійно себе підпалив. Оскільки працівниками поліції виявлено, що транспортний засіб був замкнений зсередини, слідів взлому не виявлено. Біля кісток було знайдено каністру з легкозаймистою речовиною. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 115 ККУ з приміткою «самогубство», – каже старший дізнавач сектору дізнання Луцького РУНП Вікторія Піхоцька.

Виглядає, м’яко кажучи, дивно, чому людина обрала саме такий спосіб самогубства – покінчити із життям у величезних муках, кажуть журналісти. Люди ж думають, що таким чином хтось просто замітав сліди вбивства.

«Ми ж чудово розуміємо: от якщо людина обливає себе якимось паливом і йде під адміністрацію і демонструє прояв проти існуючого режиму, чи прояв проти того, що його щось не задовільняє в нашій державі, правда? Він робить акт самоспалення, тим самим підбурює громадськість до певних дій. Що спонукало цю людину, важко зрозуміти», – каже місцевий мешканець.

«Вибачте, а чого не розглядається така позиція, що це просто хотіли…хтось, як кажуть, скривав труп. Забив хтось, посадив в машину, підлив, підпалив, щоб скрити такий злочин. Таке теж не можна відкидати», – додає інша жінка.

Особу ймовірного самогубця у поліції, кажуть, встановили. Проте деталі не розголошують. І хоча нещодавно у Княгининку розгорівся наркотичний скандал, поліція ці події не пов’язує. Мовляв, спалений чоловік і закладки в селі наркотиків – це різні інциденти.

А тепер найцікавіше. Виявляється, питань до цієї смерті дуже багато. До прикладу хлопець, який знайшов автомобіль у приватній розмові каже, що тіла в машині не бачив. Хоча саме він найперший виявив таку знахідку, бо ж коли знайшов авто, воно було ще гарячим.

Проте вже згодом поліція оголосила, що всередині знаходилися дуже обгорілі останки людини.

Зрештою журналістам вдалося з’ясувати особу померлого. Ним виявився мешканець сусіднього села Жидичин.

Як кажуть журналісти 12 каналу, пенсіонер жив сам. Дружина поїхала на батьківщину у Білорусь та так і не повернулася. А минулої зими у чоловіка горіла оселя.

Після тієї пожежі, кажуть односельці, він став зловживати алкоголем. Хоча сусіди і допомогли чоловікові відбудувати дім, відтоді, розповідає сусідка, у нього почалась депресія. А ще частенько стали заходити друзі по чарці.

Тарас, який прихистив був у себе чоловіка після пожежі, розповідає, що окрім понівеченої вогнем хати, той ще переживав розлуку із дружиною та сином. Та в нього були й інші родичі. Сестру та двох племінниць журналісти застали у дворі загиблого. Побачивши кореспондентів, ті поспіхом покинули подвір’я.

Тутешня староста характеризує загиблого як порядного і працьовитого. Тому, каже, здивувалася, коли кілька тижнів тому про нього розпитувала поліція.

«Правоохоронці брали доступ до камер все, в нас камери спостереження в громаді є. Загиблий тримав худобу, собак розводив, коні, жодних скарг на нього не надходило ніколи», – каже Галина Матвіюк, староста Жидичина.

Мешканці села трагічною новиною приголомшені. Переконують, останнім часом життя у чоловіка ніби пішло на лад. Тому для самогубства, та ще й такого страшного, кажуть, очевидних причин не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus