USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Друзі на війні: до Луцька їде волонтерська фотовиставка

16 Березня 2017 08:31
“Друзі на війні” – зворушливий фотопроект, підготовлений волонтерами фонду “Повернись живим”, рушає в “експо-тур” містами України. Цього тижня фотовиставка відкриється у Луцьку та Дніпрі, далі рушатиме й іншими містами країни, інформують організатори.

Експозиція складається із фотографій з безпритульними тваринами, які живуть у зоні АТО поруч із військовими.

Мета проекту – нагадати людям, які живуть у віддалених від фронту містах, що війна досі триває. Зробити це в умовах, коли вже щоденні “сводки з АТО” привертають мало уваги, і навіть втрати перетворюються на статистику – складно. Тому, організатори шукали нові, та зрозумілі навіть дітям, образи.

“Гортаючи архіви з чергових поїздок в АТО, ми побачили, що є чимало світлин, на яких зображені собаки, що прижились на позиціях у військових, кошенята, що народилися під обстрілами і т.ін. Вирішили: ось, що можна показати, тим паче, що у кожного фото є своя історія”, - наголошують організатори.

Ініціатори проекту: Благодійний фонд допомоги армії “Повернись живим” та Дніпропертровська обласна державна адміністрація.

Презентація у Луцьку відбудеться:

18 березня (субота) о 16:00 – вул. Сухомлинського, 1

Детальна інформація про проект – 050-8000-167 (Віра Прохира)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus