USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

ДТП на трасі «Київ – Чоп»: лучанин на смерть збив чоловіка, шукають свідків

23 Грудня 2019 13:53
На трасі «Київ – Чоп» лучанин збив чоловіка, смертельні травми отримав 57-річний пішохід, повідомляє поліція Житомирщини.

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 18 грудня близько 17:50 поблизу села Кам’янки Житомирського району. Попередньо, водій автомобіля Toyota Sequoia, 54-річний житель міста Луцька, рухаючись у напрямку столиці, здійснив наїзд на чоловіка, який перетинав автошлях. Унаслідок ДТП пішохід, 57-річний житель Житомирського району, отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці події.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські просять тих, хто був очевидцем вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздив повз та має записи з відеореєстратора, звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus