USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДТП на Волині: четверо людей в лікарні

15 Вересня 2014 09:30
ДТП трапилася в Нововолинську, четверо людей в лікарні. Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Аварія сталася вчора, 14 вересня, на перехресті вулиць Миру та Сковороди. Згідно з свідченнями очевидців, автомобіль "ВАЗ" у складі весільної автоколони їхав головною дорогою - по Миру. "Фольцваген Кадді" рухався по вулиці Сковороди і на перехресті протаранив "ВАЗ 2107": авто розвернуло, він ударився об бордюр і перевернувся.

Водій-винуватець стверджує, що на перехресті не помітив перешкоди й саме тому не загальмував.

В автомобілі "ВАЗ" знаходилося четверо людей, усіх їх доправили до міської лікарні на каретах "швидкої". Працівників дорожньої автоінспекції довелося чекати понад 40 хвилин.

"ВАЗ 2107" їхав по головній дорозі (по вулиці Миру), а "Кадді" їхав з боку хлібозаводу. Водій "Кадді" не виконав вимогу знака "Дати дорогу" - не пропустив "ВАЗа" і вдарив його в лівий бік. Авто занесло, потім бордюр - і машина перевернулась", - так прокоментував інцидент професійний автогонщик Леонід Грисюк.

Далі - відео без коментарів:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus