USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДТП у Луцьку: водій «з перешкодами» заїхала в кювет до Стиру. ФОТО

4 Червня 2015 14:21
Автопригода сталася на вулиці Набережній у Луцьку. 3 червня близько 20:00 48-річна лучанка, керуючи автомобілем «Фіат Скудо», не дотрималася безпечної швидкості, не впоралася з керуванням та з’їхала у кювет, пошкодивши інженерно-технічне обладнання вулично-шляхової мережі.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Працівники ДАІ, які прибули а місце події, зауважили, що від жінки-водія, яка перебувала на цей час біля автомобіля, відчувався стійкий запах алкоголю. У зв’язку з тим, що жінка відмовилася проходити експертизу на місці ДТП, правоохоронці доставили її для проведення медичної експертизи до Волинського обласного наркологічного диспансеру. Висновок медиків підтвердив підозри правоохоронців.

На винуватицю ДТП складено адміністративні протоколи за статтею 124 (Порушення водіями правил дорожнього руху), статтею 130 (Керування автомобілем у нетверезому стані) та частиною 1 статті 139 (Пошкодження об’єктів вулично-шляхової мережі) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

Автопригоду описуть користувачі форуму «Луцька дошка». Зокрема, користувач fedot пише:

«Вчора, після 20.00, рухаючись Набережною, помітив службу МНС, ДАІвців та відеооператора, скоріш за все, Аверсу. А глибоко в кущах був, якщо я не помиляюся, старенький «Фіат Скудо», «мордою» до дороги, задом до Стиру. До того ж - досить далеко від дороги, ледь видно було. Що там і як там сталося - без поняття, сподіваюсь, що всі живі».

Користувач natalka) пише: «Теж бачила цю «картину». Навіть не уявляю як воно туди заїхало».

Фото та відео - "Слово Волині".



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Й Показати IP 4 Червня 2015 12:51
Всі посадовці,хто причетний до видачі водійських прав, до контролю за безпекою водіїв і пішоходів, до покарань і накладення санкцій за порушення, до найвищого законотоворчого рівня, й.б вашу мать!!! ви звернете нарешті увагу на те що в нас твориться в цій сфері чи ні? чи тільки тоді, як така дурна п"яна с.ка переїде вашу дитину, почнете чесати свої дури і щось робити, щоб ситуація покращилась?!!!
Свідок Показати IP 4 Червня 2015 15:18
Я можу помелятись, но схоже авто обгоняло мене по зустрічній смузі по вулиці Львівській у напрямку Набережної вчора близько сьомої.
жезл Показати IP 4 Червня 2015 17:35
Щось дуже багато уваги до даної дами з боку ДАІ і ЗМІ. В фіналі буде-пшик.
бандеровець Показати IP 4 Червня 2015 18:25
десь у березні одна борза на Тойоті яріс 7774 на Рівненьській кардібалєти давала і в зупинку вїхала! А сьогодні бачу вже на відремонтованій машині краще їздити не стала на Ковельскій вісьмьоркі крутила...
рішало з мрео Показати IP 4 Червня 2015 18:28
а нам і так забібісь, бабло тіче в руки завди, тоска зелена...
Правда Показати IP 7 Червня 2015 18:41
Читайте уважно і відповідайте вірно. http://www.volynnews.com/news/auto/dtp-u-lutsku-avtivku-zaneslo-v-troleybus/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus