USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДТП у Польщі: постраждалих українців залишили без медичної допомоги

21 Серпня 2018 11:54
Потерпілі у Польщі українці у ДТП, яка сталась на вихідних – нині у лікарнях. Але їм не надають медичної допомоги.

Виявилось, що страхова компанія "Провідна" ніяк не перерахує гроші на їхнє лікування, інформують "Факти".

Водночас туристична фірма Аккорд-тур, яка організувала цю поїздку – лише відмовчується. Хоча на справді має тиснути на страховиків, судитися з первізником та думати, як переправити українців назад – додому.

Активістів обурює, що Аккорд-тур намагається перекласти відповідальність на перевізника, адже люди підписали договір з турагентством.

Щодо лікування – турагенція пораненим радить звертатися до страхової компанії. Тож поки всі причетні організації перекладають провину одна на одну, юристи радять подавати позови до суду.



17 серпня близько 23:00 за місцевим часом сталася аварія автобуса з українськими туристами. У машині перебувало 54 особи. Автобус котився з 30-метрового схилу. В результаті загинули три людини, 37 осіб постраждали. Районний суд Перемишля арештував водія українського автобуса, який 17 березня потрапив у ДТП на Підкарпатті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Це Показати IP 21 Серпня 2018 12:09
п...ць! На який *уй громадяни України сплачують податки і утримують якусь абстрактну структуру типу "держава", коли в таких форсмажорних обставинах кожен залишається сам на сам?Хто зараз має займатись позовами до судів, до страхових компаній, до перевізників, скалічені. налякані, шоковані люди на лікарняних ліжках в чужій країні? Де , б...ть наше консульство в Польщі, чому не організували надання медичної допомоги своїм співгромадянам?! Чому, коли кілька років тому біля Ковеля втрапив в аварію автобус з білорусами, то в ковельській лікарні надали всю необхідну допомогу постраждалим громадянам іншої країни, і це правильно, але чому ж зараз, як і завжди, всім наср*ти на своїх громадян?!
Анонім Показати IP 21 Серпня 2018 13:38
о як проблема то винна держава, а гроші заплатили державі чи приватній фірмі яка не сплачує в повному обсязі податки до казни держави. Так звичайно має бути консул з гаорантією про оплатуі допомоги . Але все це так трапляється бо ніхто не покараний - позбавити ліцензії туроператора, забрати кошти і позбавити права займатися діяльністю і наказати - мести двори
Так до Анонім Показати IP 21 Серпня 2018 14:11
винна держава, вищий апарат влади і управління, ті хто приймає закони і має контролювати їх виконання. Чи винен сантехнік дядя Петя і прибиральниця баба Клава? Так, державі "заплатили гроші", щомісяця, податки з зарплат, є купа куєва структур, всяких прокуратур, управілінь і тому подібне, які видають ті ж ліцензії, надають дозволи на діяльність, повинні контролювати якість і безпеку, а в разі біди чи небезпеки рятувати і допомагати своїм громадянам, як це роблять всі цивілізовані держави, а не кидати на призволяще, а вже потім розбиратись, хто кому що винен.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus