USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Польська поліція назвала ймовірну причину ДТП автобуса Херсон-Гданськ

27 Січня 2024 16:51
Водій українського автобуса сполученням Херсон-Гданськ на повороті дороги, ймовірно, втратив контроль над транспортним засобом, що призвело до ДТП поблизу польсько-українського кордону вранці, 27 січня.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила представниця відділу контактів із ЗМІ поліції Люблінського воєводства (Польща) Малгожата Сковронська.

«За попередніми даними, водій автобуса Setra не впорався з керуванням на повороті і це призвело до того, що транспортний засіб перекинувся», – повідомила поліцейська.

За її словами, перевірка на алкотестері показала, що обидва водії були тверезими.

Вона зазначила, що ДТП сталася близько п’ятої ранку (за київським часом) на дорозі місцевого значення в населеному пункті Големб’є. В автобусі перебували 59 пасажирів, а також двоє водіїв – усі громадяни України. До лікарень у Грубешові, Замосці і Томашові Любельському перевезено 20 осіб.

«Ніхто з постраждалих не отримав дуже серйозних травм», – наголосила Сковронська.

Вона додала, що решті пасажирів надано тимчасовий притулок у світлиці в населеному пункті, де сталася автопригода.

Представниця поліції поінформувала, що на місці ДТП на цей момент ще працює поліція і прокурор, який вирішуватиме, якими будуть подальші дії щодо водія українського автобуса.

Як передавало агентство, речник МЗС Олег Ніколенко у суботу вранці повідомив, що генеральне консульство України в Любліні взаємодіє із польськими правоохоронцями задля з’ясування всіх обставин ДТП, тримає на контролі лікування постраждалих громадян. Вирішується також питання надання перевізником іншого автобуса для пасажирів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 27 Січня 2024 21:46
Там на дорозі чистий лід,хтось мав посипати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus