USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ДТП у центрі Луцька: водій BMW протаранив PEUGEOT. Оновлено

1 Вересня 2017 18:49
Водій BMW 3-ї серії протаранив PEUGEOT поблизу пішохідного переходу.

Аварія трапилась на проспекті Волі, поблизу «Сіті-Парку» надвечір.

Водій PEUGEOT пригальмував перед пішохідним переходом, аби пропустити пішоходів.

Водій за кермом BMW ж, не дотримавшись безпечної дистанції, не встиг загальмувати, через що авто врізалося в легковика. BMW отримав значні пошкодження водійської частини: пом’яте крило, пошкоджений бампер та капот, оптика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 1 Вересня 2017 19:06
заї*ли ті бляхі..
Иван до лучанин Показати IP 2 Вересня 2017 09:23
Что ни случай, то БЛЯ..ха
Марина до лучанин Показати IP 5 Вересня 2017 12:02
Подивіться офіційну статистику ДТП по регіонам за останні півроку, наданою управлінням безпеки дорожнього руху : лідирують Київська, Дніпропетровська, Харківська та Одеська , тобто ті області, де к-ть авто на "бляхах" найменша. Отож бо. Перегляньте подані новини Волинськими Новинами, вибравши розділ авто і побачите що Ви не праві. Були випадки порушень, це переважно водії-чайники (хіба всі ми були такі вправні водії у перші місяці ?) але Богу дякувати, "бляхи" ще нікого не збивали.
Проходив поруч... Показати IP 1 Вересня 2017 19:51
БляяяяяХіхіхі купіль - єздіть нє купіль :)
ну Показати IP 1 Вересня 2017 21:13
і шо з того???
Євро Водій Показати IP 2 Вересня 2017 01:23
https://www.volynnews.com/news/all/na-lvivskiy-netverezyy-vodiy-sprychynyv-dtp-/ https://www.volynnews.com/news/extreme/dtp-na-kivertsivskiy-vodiy-kia-khotiv-proskochyty-pered-audi/ https://www.volynnews.com/news/extreme/u-tsentri-lutska-mototsykl-zastriah-mizh-avtomobiliamy/ А тут не бляхі і ніхто щось на це не нарікає. А якщо навіть і бляхи, водій то на місці. Жаба давить просто людей хто купив дорогий брухт на українській реєстрації, або взагалі без авто. Так на бляхах можливо не автомобілі преміум класа, але набагато безпечніші для їзди чим аналогічні, а то і дорожчі авто на вітчизняній реєстрації.
Иван до Євро Водій Показати IP 2 Вересня 2017 10:33
По твоим словам 95% населения завидуют владельцам не на украинской регистрации. Ты нам напоминаешь одну фразу: все кругом 3.14_АСЫ, один ты у нас - д'Артанян. ............Было бы чему завидовать кстати )))
Шановному Івану до Иван Показати IP 2 Вересня 2017 18:08
Перепрошую, пане Іване, я не наводив статистику, я не можу її знати. Можливо 95%, можливо 30%, а можливо всього 5%. Дістає просто різке засудження без будь-яких чітко визначених підстав. Достатньо тільки десь в новинах проскочити автомобілю на іноземній реєстрації, як відразу у всьому "бляхи" винуваті. І причину цьому звинуваченю кожен придумує сам. Я хочу ЖИТИ чесно з оплатою всіх державних зборів, але купуєш автомобіль за 2000 в хорошому стані, а його легалізувати вартує ще 6000, то якось видається, що щось тут не правильно. А хочеться то ЖИТИ, а не ВИЖИВАТИ, правда? П.С. Дякую за яскраве порівняння, але д'Артанян мені не до вподоби ). І прошу не відповідати відразу "Хочеш жити, заробляй більше" - це шаблонна відповідь, я дуже радий, що у нас у державі є люди здатні, не збираючи гроші по 10 років купити хороше авто (не део і не запорожця) із салона, мені життя, чи то нажаль, чи то нащасття не дало такої можливості.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus