USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДУК Правий сектор взяв у полон російського нациста

16 Червня 2015 13:11
8-а рота ДУК Правий сектор затримала російського бойовика, який мав при собі паспорт громадянина Російської Федерації і військовий квиток самопроголошеної Донецької народної республіки. Про це на своїй сторінці написав користувач Facebook Віталій Кадик.

"Сьогоднішній ранок розпочався шикарно - бійці 8 роти "Аратта"... ДУК ПС і Чеченського батальйону Шейха Мансура під час розвідувальної операції в Широкиному затримали російського найманця. Паспорт громадянина "раши" і військовий квиток ДНР додається Приїхав воювати проти фашистів, ага!" - написав він.

Сегодняшнее утро началось шикарно - бойцы 8 роты "Аратта" ДУК ПС и Чеченский Батальон Шейха Мансура во время разведовате...

Posted by Виталий Кадык on 14 Июнь 2015 г.

Вот вам и паспорт, и фамилия..

Posted by Виталий Кадык on 14 Июнь 2015 г.

Згодом в ефірі телеканалу 112 командир 8-ї роти ДУК "Правий сектор" з позивним "Червень" підтвердив цю інформацію. У вилучених документах значиться, що полонений є водієм-механіком військової частини, воює в Широкиному і є мешканцем Ставропольського краю Росії.

"Проводячи розвідувальні дії на лінії розмежування, ми взяли в Широкиному в полон військовослужбовця Росії У нього виявився військовий квиток та паспорт "ДНР". Зараз проводяться слідчі дії", - сказав командир роти.

Російський військовополонений знаходиться в розташуванні Правого сектора". Між тим, з його слів, з боку бойовиків не було жодних заяв чи прохань звільнити його.

"Такого рівня люди для бойовиків не мають жодного значення. Вони його не один раз били, не могли поділити між собою зарплату і крадені кольорові метали", - додав "Червень".

Нагадаємо, у Добровольчому Українському Корпусі (ДУК) воюють і волиняни - вони боронять Україну у складі 3-го батальйону ДУК.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus