USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Духовий оркестр луцького ПУМу відсвяткував ювілей

7 Квітня 2017 21:31
Народний оркестр духових інструментів Палацу учнівської молоді Луцька цьогоріч святкує свій 70-річний ювілей. Із цієї нагоди у стінах Палацу учнівської молоді 7 квітня відбувся урочистий концерт.

Як зазначила ведуча заходу Олена Балабаш, духовий оркестр міського Палацу учнівської молоді постійно бере участь у різноманітних концертах і фестивалях, а також неодноразово здобував перемоги на різних конкурсах загальноукраїнського рівня.

Привітати Народний духовий оркестр серед інших завітали виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук та керівник духового оркестру Волинського обласного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського, заслужений діяч мистецтва України Микола Чорний.

Як повідомляє сайт Луцької міської ради, Ігор Поліщук привітав учасників колективу і керівника зі святом, побажав подальших творчих успіхів, нових перемог у Всеукраїнських та міжнародних конкурсах та нагородив Почесною грамотою міського голови диригента народного художнього колективу духового оркестру Палацу учнівської молоді м. Луцька Безушкевича Миколу Антоновича за багаторічну творчу працю, високу професійну майстерність, популяризацію музичного мистецтва, активну участь у культурно-мистецькому житті міста Луцька, а також з нагоди 70-річчя від дня народження.


Він також для потреб колективу подарував ноутбук, придбаний за кошти міського бюджету та запевнив, що депутати міської ради й надалі сприятимуть розвитку творчих здібностей дітей. Також подякував і батькам, які підтримують дітей у їх творчих починаннях та відданості улюбленій справі.

Протягом концерту духовий оркестр Палацу учнівської молоді виконав твори свого художнього керівника та диригента, відмінника освіти України, члена ВОО Національної ліги українських композиторів Миколи Безушкевича.

Також на заході зазвучали композиції Томазо Альбіноні, Ля Рокка, Олександра Синютіна, Раймонда Паулса, Пола Маккартні тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus