USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Два підвали у центрі Луцька продадуть з аукціону

18 Лютого 2016 13:48
Дочекатися завершення дії договору оренди підвального приміщення на вулиці Лесі Українки та виставити два суміжні приміщення загальною площею майже 100 метрів квадратних на аукціон пропонують у міськраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань комунального майна та приватизації 18 лютого.

Депутатам пропонували підтримати проект рішення про включення нежитлового підвального приміщення загальною площею 59 метрів квадратних на вулиці Лесі Українки, 25 до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом проведення аукціону.

Йшлося про приміщення, яке орендує УТОГ і яке наразі перебуває у занедбаному стані. Своєю чергою, термін дії договору оренди сусіднього підвального приміщення площею 37 метрів квадратних завершується вже у лютому. Орендаря попередили про те, що договір не продовжуватимуть.

Голова комісії Богдан Вавринюк зауважив, що два приміщення разом становитимуть значно привабливіший об’єкт. Отже, пропонували

зняти питання з розгляду під час сесії. Члени комісії пропонують дочекатися завершення терміну дії договору оренди суміжного приміщення, після чого виставити об’єднане приміщення на аукціон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 18 Лютого 2016 14:28
Матеріал в центр міста - прийде якийсь горе дизайнер і буде робити із непотребу класні речі.
Андрій Показати IP 20 Лютого 2016 08:46
Ну взагалі, підвали належать мешканцям цього будинку. Варто перевірити на законність дій виставляючи на аукціон.
Олег Показати IP 20 Лютого 2016 08:50
Раджу терміново створити ОСББ, і не допустити свавілля чиновників. Не мають права відбирати у людей площу загального користування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus