USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Два українських клуби зіграли унічию в Лізі Європи

27 Липня 2017 23:03
Донецький "Олімпік" та "Олександрія" зіграли унічию у перших матчах третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти грецького ПАОКа та румунської "Астри" відповідно.

Підопічні Романа Санжара протистояли одному з лідерів чемпіонату Греції. Донеччанам вдалося відкрити рахунок у матчі завдяки влучному удару Біленького, який випередив захисників і пробив головою повз голкіпера після розіграшу стандарту. Таким чином він відкрив лік голам "Олімпіка" у міжнародних змаганнях. На жаль, гостям вистачило 10 хвилин аби відігратися та забити такий важливий у виїзному поєдинку гол, який до свого активу записав Енріке, замкнувши передачу партнера на дальній стійці.

"Олександрія", яка свій поєдинок проводила на виїзді, доволі впевнено провела перший тайм, створивши декілька моментів для взяття воріт суперника, щоправда так і не реалізувавши їх. У другому таймі гра проходила на рівних, але вилучення Басова на 78 хвилині змусило українців відійти у глуху оборону. До честі підопічних Володимира Шарана, жодних шансів супернику біля власних воріт вони створити не дозволили, довівши поєдинок до сухої нічиєї.

Матчі-відповіді відбудуться за тиждень, 3 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus