USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Два десятки молодих волинян стажуватимуться у Луцькій міськраді?

30 Березня 2009 17:17
Заступник Луцького міського голови Микола Іванюк 30 березня презентував проект «Стажування молоді у Луцькій міській раді», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Іванюка, наразі 46% працівників Луцької міськради – це молодь. Заступник луцького градоначальника поінформував, що з 27 квітня у виконавчих органах Луцької міськради проходитиме двомісячне стажування молоді віком до 35 років. Проте для цього претендентам необхідно пройти конкурс, який розпочався 26 березня. До 14 квітня охочі (з базовою або повною вищою освітою) мають подати заповнену анкету.
 
Після проходження усіх чотирьох етапів конкурсу, а також самого стажування переможці матимуть змогу бути зарахованими до кадрового резерву. Або ж стажисти отримають певні переваги при конкурсах на заміщення вакантних посад у виконавчих структурах муніципалітету.
 
Микола Іванюк вважає, що буде успіхом, якщо стажуватиметься 20 молодих волинян. Вони здобуватимуть практичний досвід як у структурних підрозділах міськради, так і в комунальних підприємствах чи в ролі помічника-консультанта депутата.
 
Крім того, пан Іванюк наголосив на тому, що буде вестися співпраця з вищими навчальними закладами стосовно розробки для міста певних нормативних документів. Представники волинських вишів позитивно віднеслися до ініціатив міської влади. Проректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Ірина Констанкевич також розповіла про позитивний досвід роботи Центру кар’єри ВНУ. На думку викладачки, варто студентів залучати до різних стажувань вже починаючи з молодших курсів. За словами пані Констанкевич, конкурсний відбір щодо стажування у Луцькій міськраді сприятиме тому, щоб студенти показали себе з кращої сторони.
 
Підтримали ідею влади обласного центру і представники «молодіжок» – голова Асоціації захисту прав молоді Волині Андрій Гаврищук та голова Молодіжної ради Луцька Ольга Коритнєва.
 
Довідково:
 
На презентації були присутні представники міської влади, ЗМІ, громадських організацій, волинських вишів – Волинського національного університету імені Лесі Українки, Луцького національного технічного університету, Волинського інституту Міжрегіональної академії управління персоналом імені В’ячеслава Липинського, Волинського інституту економіки та менеджменту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 17:26
от цікаво, а якби Молодіжна рада не підтримала , то що не реалізовували б проект?
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 18:56
Там і так вже суміш дитсадка з модельним агентством...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus