USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Дві перемоги: «Старий Луцьк» знову здолав БК «Черкаські Мавпи-2»

28 Березня 2021 12:49
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» вдруге переміг дубль «Черкаських Мавп» – 90:64.

Учора «Старий Луцьк» не відчув особливих проблем з БК «Черкаські Мавпи-2», обігравши гостей у першому матчі спарки з рахунком 97:73.

На старті матчу черкащани захопили лідерство, проте господарі майданчика не дозволяли їм піти у серйозний відрив, зокрема «трьоху» влучив Юрченко. За хвилину до кінця чверті Дейна зрівняв рахунок, але «Черкаські Мавпи-2» заробили чотири легких очки, вирвавши перемогу у цій десятихвилинці – 23:25.

Друга чверть розпочалася з «трьохи» від Коцька, який вивів «Старий Луцьк» вперед. За півтори стартові хвилини лучани здійснили ривок +12, показавши, хто є господарем майданчика. В середині чверті Прозапас дальнім кидком збільшив перевагу лучан до 15 очок. На велику перерву команди пішли з рахунком 53:49.

Після перерви команди демонстрували не надто результативний баскетбол. Зокрема, за сім хвилин лучани зуміли закинути лише шість очок, натомість черкащани демонстрували більш результативну гру, тож Володимир Журжій взяв тайм-аут. Перерва дала свої результати, адже за хвилину до кінця трьохочковий Глушка дозволив збільшити перевагу лучан до +21. Перед фінальною чвертю рахунок був 69:50.

У четвертій десятихвилинці «Старий Луцьк» довів матч до логічного завершення, а на останні три хвилини у лучан традиційно на майданчику з’явилася молодь. Загальний рахунок зустрічі – 90:64.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Володимир Коцько, в активі якого 17 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus