USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Старий Луцьк» програв «Черкаським Мавпам»

28 Лютого 2023 18:50
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» у першому для себе матчі київського баблу поступився «Черкаським Мавпам» – 85:66. Лише друга чверть для лучан була переможною.

Стартові хвилини були за «Черкаськими Мавпами», які пішли у непоганий як для початку гри відрив – 14:5. У «Старого Луцька» гра не виходила ні в захисті, ні у нападі. Проблеми, зокрема, були навіть з виконанням штрафних кидків – один влучний кидок з шести. Натомість «мавпи» до кінця десятихвилинки ще більше розвинули перевагу – 24:12. До слова, вже за стартові десять хвилин Дейна заробив три фоли та сів на лавку.

А на старті другої чверті третій фол отримав і Бедлінський, тож у «Старого Луцька», починаючи з першої половини, були проблеми з високими. Щоправда, до складу лучан повернувся Петро Глушко, який служить у ЗСУ, саме він і з’явився на майданчику. Було помітно, що баскетболіст ще не в формі, тож багато ігрового часу він також не мав. У другій десятихвилинці лучани перемогли (15:19), але лідерами на велику перерву таки пішли «мавпи» – 39:31.

У третій чверті черкасці поступово почали нарощувати перевагу – дві «трьохи» від Максвелла та Липовцева дозволили мати +16 за три з половиною хвилини до закінчення десятихвилинки. За цей час лучани зуміли скоротити відрив до -9, але далі відпустили суперників на +13 – 61:48.

На старті четвертої десятихвилинки в атаці непогано діяв Дейна, який закинув з-під кільця та влучив трьохочковий. Його дії залишали «Старий Луцьк» у грі, адже відставання знову становило -9. Невдовзі Марків наблизив лучан на відстань 6 очок, але традиційно для цього матчу вони знову відпустили черкасців до +14 – Володимир Журжій зреагував, взявши тайм-аут. Проте лучани до кінця матчу не лише не переломили хід гри, а й ще більше відпустили «Черкаські Мавпи», які святкували впевнену перемогу – 85:66.

Сьогодні найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Олександр Прозапас – 12 очок. Завтра «Старий Луцьк» зіграє проти господарів баблу «Київ-Баскета».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus